Gina Pistol a dezvăluit când se va întoarce pe micile ecrane: „Îmi doresc acest lucru, normal”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol a făcut marele anunț. Vedeta a reveni în curând la TV. 

Gina Pistol trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei de când a devenit mămică pentru prima oară. Chiar dacă este în culmea fericirii alături de fetița și de iubitul ei, Smiley, aceasta nu poate ascunde că îi este tare dor de platourile de filmare. Gina este nerăbdătoare să apară din  nou pe micile ecrane și să se întâlnească cu colegii din emisiune. 


“O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a declarat Gina Pistol, potrivit Impact.ro


Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical de când a devenit mămică:


„De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai spus Gina Pistol, pentru sursa citată. 


Gina Pistol a fost amenințată de o femeie pe internet. De la ce a pornit totul?


Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că o femeie îi trimite mesaje de amenințare, iar ea se simte speriată pentru viața ei și a familiei sale. 


Ba mai mult, vedeta le-a explicat fanilor că acesta este și motivul pentu care o ține pe micuța Josephine departe de ochii curioșilor.

 
”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.


Gina Pistol spune că o femeie a venit chiar la ea la poartă pentru a o amenința. 

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel