Gina Pistol, fotografie inedită în costum de baie, la aproape trei luni de la naștere. Cum arată iubita lui Smiley/ FOTO

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol și-a surprins fanii cu o fotografie inedită în costum de baie. Iubita lui Smiley este în cea mai bună formă.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. În perioada sarcinii, frumoasa prezentatoare a acumulat câteva kilograme în plus, însă a reușit să scape de ele într-un timp extrem de scurt. Recent, iubita lui Smiley a avut parte de o ședință inedită, în costum de baie.

Vedeta a postat una dintre fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au complimentat-o pentru felul în care arată la nici trei luni de când a adus pe lume o fetiță superbă. În imagine, Gina Pistol poartă un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, și are părul coafat în bucle, iar în picioare poartă o pereche de sandale negre, care-i lungesc picioarele.

Gina Pistol a ținut să menționeze faptul că fotografie este neretușată.

”De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbări. Cu toatele ne dorim “perfecțiunea”, acea perfecțiune pe care o vedem în online, pe sticlă sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine și pe corpul meu, mai ales pentru că sunt persoana publică. Cu trecerea anilor, însă, am învățat să mă accept și să fac “pace” cu mine. Evident că toate ne dorim să fim frumoase și susțin cu desăvârșire munca pentru o versiune mai bună a noastră, însă, totul prin răbdare și acceptare.

Am trecut prin sarcină, perioadă în care nu m-am blamat niciodată pentru vreun kg în plus (și am avut destule ) . Dar cum aș putea face asta, când acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vieții? Este un templu, care a oferit dragoste și protecție timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai rămâne decât să-i ofer ofrande.

Echilibrul cu tine însăți contează cel mai mult așa că ai grijă de tine, de sufletul și de corpul tău.
…și nu uita că ești UNICĂ!  P.S.pozele din această campanie sunt neretușate.”, a notat frumoasa prezentatoare TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel