Gina Pistol, acuzată că și-a mărit buzele în timpul sacinii: „O să clarific aici totul”

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol a fost acuzată de câțiva internăuți că ar fi apelat la medici pentru mărirea buzelor, chiar în această perioadă. 

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta urmează să aducă pe lume primul copil, rodul iubirii dintre ea și Smiley, cu care are o relație de peste 3 ani. 


În ultima vreme, Ginuța a simțit nevoia să fie mai aproape de fanii ei, astfel că postează zilnic filmulețe și story-uri în care îi ține la curent cu tot ce face. Asta s-a întâmplat și cu o acuzație nefondată, lansată de câțiva internăuți. Fiind însărcinată, buzele vedetei au căpătat mai mult volum, lăsând loc de speculații din partea cârcotașilor. Câțiva internăuți s-au grăbit să o acuze că și-a mărit buzele în timpul sarcinii. Nimic mai fals, potrivit vedetei, care a clarificat imediat lucrurile. 

 

”O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina!”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Probleme după implantul de la nivelul buzelor


Gina Pistol a trecut în urmă cu 11 ani printr-o operație de mărire a buzelor. Mai exact, în 2009, aceasta a apelat la medicii esteticieni pentru un implant în buze. „Implantul mi-a distrus ultimii ani din viaţă”, afirma vedeta la câțiva ani după procedura nefastă. A avut nevoie de intervenții pentru a remedia eșecul.

 

 

Însărcinată în șase luni

Smiley și Gina Pistol au ținut ascunsă sarcina, până în momentul în care au aflat că totul merge bine și bebelușul este complet sănătos. 

„Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”,  a anunțat Gina Pistol, atunci când a fost convinsă că totul este ok.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience