Gina Matache, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate, după ce fost operată de urgență. Cum se simte mama Deliei

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Matache, instagram
Descriere foto: Gina Matache, instagram

Gina Matache a făcut ultimele dezvăluiri despre starea de sănătate, după ce suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu o săptămână. 

Gina Matache a mărturisit că problemele cu glanda tiroidă se agravau, motiv pentru care medicii au decis să o opereze de urgență. De asemenea, mama Deliei a declarat faptul că își dorește ca aceste sărbători să le petreacă alături de familie, însă din cauza pandemiei de coronavirus au decis să stea departe unii de ceilalți.

”În momentul în care a început să își facă de cap, medicii au decis să facă operația. Vedeam niște schimbări mici, dar pe mine nu m-a deranjat să am dureri, doar că arăta foarte rău și medicul a zis că nu e de așteptat și că nu ne jucăm cu așa ceva. Sărbătorile sunt în suflet. Am trecut de faza în care ne entuziasmam de luminițe. Mi-aș dori să fie și fetele mele alături de mine. E greu, dar având în vedere ce se întâmplă, e mai bine să fim liniștiți și să ne revedem cu bine după”, a spus Gina Matache la Antena Stars. 

Gina Matache a vorbit și despre cum erau sărbătorile pe vremuri, dar și despre discomfortul pe care îl are după intervenția chirurgicală.

”Era toată lumea împăcată, toată lumea bucuroasă. Se bucurau de micile cadouri pe care le primeau. Dar nu mai e momentul să te gândești la asta acum. Om vedea ce o mai fi. Domnul Matache e mai binișor. Se mișcă de colo până colo. Măcar atât putem să facem. Intervenția nu este mare scofală, ci este ceva ce se practică destul de des la noi. A făcut doctorul frumos un buzunăraș la baza gâtului. Problema este că îți schimbă cu totul modul de viață. Ăsta este marele disconfort”, a mai adăugat Gina Matache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel