Gina Matache, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Cum și-a alarmat mama Deliei fanii: „Viață dă-mi...”

Gina Matache și Delia, foto Facebook
Descriere foto: Gina Matache și Delia, foto Facebook

Gina Matache, mama Deliei Matache, a scris un mesaj controversat pe rețelele de socializare.

Gina Matache este una dintre cele mai active mame de pe internet. Aceasta a postat cu o ocazie un mesaj pe o rețea de socializare pentru a îi ține în priză pe fanii care o urmăresc. Aceasta împărășește cu fanii săi atât cele mai bune vești, cât și cele mai triste momente.

„Viață dă-mi timp”

Astfel, mama artistei a postat pe pagina sa personală următorul mesaj: 

„Viață dă-mi timp, să dau viață timpului”, este mesajul scris de Gina Matache, pe pagina personală.

Cu toate acestea, nu este vorba despre un mesaj bizar sau alarmant, ci, este vorba despre faptul că mama Deliei, Gina Matache, dorește să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a se bucura de cei dragi. 

Mesajul ar fi alarmat publicul deoarece se cunoaște faptul că mama Deliei se confruntă cu probleme de sănătate. Tot ce-și dorește aceasta este să nu devinp o povară pentru copiii săi.

Gina Matache s-a împăcat cu fiica sa, Oana

Gina Matache a recunoscut că, indiferent de situația în care se află, Oana rămâne copilul ei și nu vrea să se mai bage cu bocancii în viața ei. Vedeta consideră că fiecare om are dreptul să-și trăiască viața cum consideră că este mai bine pentru el.

”Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung!

Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!”, a transmis Gina Matache, mama Deliei Matache și a Oanei Matache, pentru publicația playtech.ro

Ce părere are Gina matache despre iubitul Oanei, Radu Siffredi

În ceea ce-l privește pe Radu Siffredi, Gina Matache recunoaște că nu poate să-și schimbe părerea despre iubitul fiicei sale. Cu toate astea, vedeta a precizat că va încerca să rezolve lucrurile într-un alt mod. 

”Dacă nu-mi place compania anumitor persoane, voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod. Nu asta este ceea ce contează, ci faptul că copiii au viețile lor, pe care doar ei o trăiesc așa cum vor înțelege ei că e mai bine pentru fiecare! În rest, trebuie să știți că sunt la fel de mândră de fiecare dintre fetele mele! Fără niciun fel de deosebire!”, a mai transmis femeia.

”Atunci când va fi cazul, voi fi pregătită să le ajut!. Nu sunt numai zile senine în viața omului”, a mai completat femeia.

Oana Matache, sătulă de scandalul în care este  implicată

Se pare că artista s-a săturat să fie judecată de cei din jur pentru alegerile pe care le-a făcut pe plan sentimental, motiv pentru care le-a transmis tuturor un mesaj dur. 

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal pe care nu l-am început eu, dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol, sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor desfășurate de mine deja devin obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copii și persoanele implicate în viața mea.”, scrisese  blondina pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 21 iun 2023, 22:59 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience