Gimnasta Larisa Iordache a intrat în istorie. Cea mai medaliată româncă de la Campionatele Europene: „Mi-au spus că nu voi reuși”

Data actualizării: | Data publicării:

Larisa Iordache a intrat în istorie la Campionatele Europene din Turcia. Gimnasta a devenit cea mai medaliată româncă din istoria CE.

Larisa Iordache a avut parte de o revenire spectaculoasă după accidentările de anul acesta. Gimnasta a reușit performanța de a intrat în istoria sportului românesc, devenind cea mai medaliată gimnastă româncă de la Campionatele Europene. 

 

"O poveste lungă spusă în câteva cuvinte...

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmeszi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru că puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.
În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după âtata timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire, însă...


Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos", a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE ???? (@larisa_iordache)

Larisa Iordache are, în total, 16 medalii obținute de-a lungul carierei la Campionatele Europene, depășind-o pe Cătălina Ponor, care are 13. Medaliile Larisei Iordache la Campionatele Europene Sărituri - Argint Bârnă - Aur Sol - Aur A doua medalie de argint câștigat-o împreună cu echipa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel