O gimnastă a fost confirmată cu COVID-19: "Viata îmi este dată peste cap"

Data actualizării: | Data publicării:

Celebra gimnastă, Larisa Iordache a fost testată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a făcut și primele declarații cu privire la starea ei de sănătate.

Larisa Iordache a anunțat, în urmă cu puțin timp, că este victima virusului care a împânzit o lume întreagă. Deși, gimnasta se pregătea intens și dorea să iasă victorioasă din competițiile sportive care se apropiau, iată că aceasta a fost nevoită să anuleze totul și să se barichadeze în casă, pentru următoarele 14 zile. Deși a avut mare grijă să se protejeze de nemilosul virus și a sperat să fie vorba doar despre o răcelă, într-un final verdictul a fost unul neașteptat. Gimnasta a anunțat pe rețelele de socializare că rezultatul testului COVID-19 este unul pozitiv. "Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum, după un test pozitiv la COVID -19", a scris gimnasta pe rețelele de socializare.

Starea din acest moment a gimnastei

Larisa Iordache a ținut să menționeze că momentan starea ei este una bună și nu prezintă simptome grave: "Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul", a spus aceasta pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă ????! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru aceasta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se dea peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor! • PS... Sper să ne vedem la Nationale!

A post shared by LARISA IORDACHE ???? (@larisa_iordache) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel