Gigi Becali, victima unui accident rutier. Mașina latifundiarului din Pipera a fost avariată de un șofer beat

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

În această dimineață, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul ar fi fost produs de un șofer beat.

Bolidul în care se afla Gigi Becali ar fi fost variat în această dimineață, pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, potrivit surselor g4media.ro. Se pare că mașina în care se afla latifundiarul din Pipera ar fi fost lovită de un șofer care era sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit informațiilor apărute, Gigi Becali se afla în dreapta, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului și l-au testat pe șoferul vinovat de accident cu aparatul etilotest, iar în urma testării rezultatul indicat a fost pozitiv.

Se pare că a fost descoperită o cantitate de 0,18 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

'În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal', transmite Poliția Capitalei, potrivit Realitatea PLus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel