Gigi Becali, reguli stricte pentru familie. Ce îi interzice soției lui: Mă ridic și plec...

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali, sursa foto Agerpres
Descriere foto: Gigi Becali, sursa foto Agerpres

Gigi Becali s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și a hotărât să acorde mai mult timp familiei și odihnei. 

Gigi Becali se bucură de o familie superbă, acesta este căsătorit cu Luminița de 25 de ani și au împreună trei fete minunate. Chiar dacă este un tată model și un soț grijuliu, Gigi Becali a impus familiei câteva reguli pe care toată lumea trebuie să le respecte. 


„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.


Gigi Becali își dorește ca peste ani buni să se retragă la o mănăstire, dar nu știe dacă fetele lui vor fi acord și dacă îl vor lăsa să facă acest pas. Latifundiarul din Pipera își dorește să aibă o bătrânețe liniștită și să poată trăi ultimii ani din viață în credință deplină. 


„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii.


Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fiicele) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a mai spus Gigi Becali. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel