Gigi Becali, reacție împotriva restricțiilor impuse de autorități: "Eu ies când vreau, nu sunt animal să mă bagi în cușcă"

Data publicării:
Gigi Becali, sursa foto Agerpres
Descriere foto: Gigi Becali, sursa foto Agerpres

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă, după ce autoritățile au anunțat că iau în considerare carantinarea Bucureștiului până după Paște. 

Din cauza numărului mare de infectări cu virusul care a împânzit o lume întreagă, autoritățile  iau în considerare carantinarea Bucureștiului până după Paște. Această decizie nu este este pe placul oamenilor, care au reacționat la aflarea acestei vești. 

Unul dintre aceștia este chiar Gigi Becali, patronul FCSB. Acesta a declarat că este total împotriva restricțiilor ce sunt puse la cale de către Raed Arafat și restul responsabililor din ministerul Sănătății, mai ales că se apropie sărbătoarea Învierii Domnului care, în tradiția românească, trebuie respectată cu sfințenie. Gigi Becali nu concepe nici anul acesta să nu participe la slujba de Paște și să nu plece spre casă cu Lumină Sfântă, indiferent de amenzile date.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine.

Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali, la România TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel