Gigi Becali, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Laurențiu Reghecampf a șocat lumea showbiz-ului după ce a anunțat oficial divorțul de Anamaria Prodan. Ce spune Gigi Becali despre despărțirea celor doi?

Laurențiu Reghecampf a confirmat despățirea de Anamaria Prodan și a declarat pentru CANCAN.RO că a depus actele de divorț, după ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că ar deveni tată pentru a treia oară. 

 

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.


Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.


Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.RO. 


Chiar dacă Gigi Becali este bun prieten cu antrenorul de la Universitatea București, Anamaria Prodan nu are o relație prea bună cu acesta. 


Gigi Becali a făcut mai multe declarații de-a lungul timpului despre căsnicia celor doi. Ce spune acum după ce Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a depus deja actele de divorț. 


„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.


E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro


Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit că amanta soțului ei ar fi însărcinată

Anamaria Prodan a comentat ultimele zvonuri apărute și susține că nimic din toate astea nu este adevărat. Ba mai mult, sexy-impresara susține că se vorbește prea mult despre Corina.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel