Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte latifundiarul din Pipera

Data publicării:
Gigi Becali, foto Romaniatv.net
Descriere foto: Gigi Becali, foto Romaniatv.net

Gigi Becali a oferit primele declarații după ce a fost victima unui accident rutier. Latifundiarul din Pipera a povestit cum s-a întâmplat totul.

Bolidul în care se afla Gigi Becali ar fi fost variat în această dimineață, pe bulevardul Aviatorilor din Capitală. Se pare că din cauza vremii nefavorabile și a traficului îngreunat, cele doua mașini s-au lovit .

La scurt timp după accident, Gigi Becali a oferit și primele declarații despre evenimentul în care a fost implicat. Omul de afaceri a mărturisit că se află în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu sperietură zdravănă. Totodată, Gigi Becali a explicat că nu şi-ar dori ca celălalt șofer implicat în accident să se aleagă cu dosar penal, însă Poliția este cea care va decide.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

 

Un martor la accident a făcut primele declaraţii

 

Un martor de la locul accidentului a făcut declarații cu privire la incidentul produs. Din spusele acestuia, Luțu este cel vinovat pentru producerea accidentului deoarece nu a acordat prioritate.

„Am fost in spatele lui. Era cu Maybach-ul. Venea dinspre Aviatorilor şi a făcut stânga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă şi a tăiat faşa Loganului. Am anunţat un echipaj de la Victoriei şi au plecat către accident”, a declarat martorul pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel