Gigi Becali, prima reacție după ce a fost amendat de CNCD. Latifundiarul din Pipera a pierdut procesul cu Anamaria Prodan: ''Niște prostii!''

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a avut prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera a fost desemnat de către impresară pentru discriminare.

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan nu pare să se încheie prea curând. Sexy-impresara s-a simțit discriminată atunci când omul de afaceri a susținut că nu face afaceri cu femeile, iar acum a fost aspru sancționat de CNCD. 


„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

 

Acum, Gigi Becali a făcut primele declarații după ce a fost amendat de CNCD pentru discriminarea femeilor.

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a spus Becali, potrivit fanatik.ro.

 

Anamaria Prodan a postat pe pagina ei de Instagram hotărârea care îl amendează pe Gigi Becali pentru afirmațiile sale, iar vedeta i-a transmis acestuia și un mesaj usturător. Sexy-impresara susține că Gigi Becali crează o atmosferă toxiză, de scandal și spune ea că ar merita să fie ignorat de oameni. 


„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 

Anamaria Prodan le mulțumește celor de la CNCD și spune că acesta este doar începutul. Sexy-impresara nu are de gând să încheie prea curând scandalul cu Gigi Becali. 

 

„Deocamdată vedeți doar atât…urmează și restul, mai încolo. Atât vreau să zic: jos pălăria față de cei de la CNCD, hotărârea asta este o lecție rară și foarte, foarte frumoasă de bun-simț. Vă promit”, a mai spus vedeta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel