Gigi Becali, oprit de oamenii legii în trafic. Cum a încalcat regulile de circulație latifundiarul din Pipera: „Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă”

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a fost oprit de oamenii legii, în timp ce se afla la volanul bolidului său.

Gigi Becali a fost oprit în trafic de către polițiști, chiar în timp ce se afla într-o intervenție telefonică, în direct la un post de televiziune. Latifundiarul din Pipera a fost lăsat să plece și, ulterior, a fost oprit iar de oamenii legii.

La scurt timp, Gigi Becali a spus că polițiștii l-au lăsat să plece fără să-i aplice vreo contravenție pentru faptul că vorbea la telefon pe funcția „handsfree”. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul Alcooltest, iar rezultatul indicat a fost zero.

Gigi Becali: „Cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”

Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon.

Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali.

Ce au spus oamenii legii

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1. În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.”, au spus oamenii legii, conform Antena 3.

Gigi Becali, motivul pentru care se mândrește public cu faptele bune pe care le face

Gigi Becali are un suflet mare, iar drept dovadă stau chiar faptele pe care aceste le-a făcut de-a lungul timpului fața de oamenii neajutorați. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că latifundiarul din Pipera a sărit mereu în ajutorul celor nevoiași. Cu toate astea, Gigi Becali nu ezită să se mândrească public cu actele de caritate pe care le face. 

Gigi Becali: „Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți”

Într-o discuție cu părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Muntele Athos, Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care face aces lucru. Părintele a fost cel care a dezvăluit mărturisirile făcute de patronul FCSB. Acesta a povestit că a avut o discuție cu Gigi Becali , după ce afaceristul a ieșit din închisoare. Atunci, Gigi Becali i-a mărturisit părintelui că face public toate actele de caritate, în speranța că oamenii îi vor urma exemplul. 

”L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: ’cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?’. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: ’Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. 

Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul”, a povestit starețul, potrivit digisport.

Mai mult decât atât, Gigi Becali  i-a mărturisit că este conștient că nu poate ajuta pe toată lumea, lucru care îl întristează. 

”Mi-a mai spus așa: ’Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți’. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate”, a mai povestit Părintele Pimen Vlad, în podcastul lui Mihai Morar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel