Gigi Becali, motivul pentru care se mândrește public cu faptele bune pe care le face. Nimeni nu se aștepta la acest răspuns

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care se mândrește public cu faptele bune pe care le face fața de oamenii neajutorați. 

Gigi Becali are un suflet mare, iar drept dovadă stau chiar faptele pe care aceste le-a făcut de-a lungul timpului fața de oamenii neajutorați. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că latifundiarul din Pipera a sărit mereu în ajutorul celor nevoiași. Cu toate astea, Gigi Becali nu ezită să se mândrească public cu actele de caritate pe care le face. 

Gigi Becali: „Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți”

Într-o discuție cu părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Muntele Athos, Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care face aces lucru. Părintele a fost cel care a dezvăluit mărturisirile făcute de patronul FCSB. Acesta a povestit că a avut o discuție cu Gigi Becali , după ce afaceristul a ieșit din închisoare. Atunci, Gigi Becali i-a mărturisit părintelui că face public toate actele de caritate, în speranța că oamenii îi vor urma exemplul. 

”L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: ’cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?’. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: ’Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. 

Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul”, a povestit starețul, potrivit digisport.

Mai mult decât atât, Gigi Becali  i-a mărturisit că este conștient că nu poate ajuta pe toată lumea, lucru care îl întristează. 

”Mi-a mai spus așa: ’Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți’. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate”, a mai povestit Părintele Pimen Vlad, în podcastul lui Mihai Morar.

Care este cea mai mare dorință a lui Gigi Becali

Gigi Becali a mărturisit că își dorește ca peste câțiva ani să se retragă la mânăstire.

 

 „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil. (...) Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a spus el la Tritinas TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel