Gigi Becali, MOTIVUL pentru care nu ar putea divorța: "Este blestem!"

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a vorbit despre divorț și despre motivul pentru care el n-ar putea recurge niciodată la așa ceva.

Gigi Becali este un familist convins, acest lucru fiind demonstrat prin căsnicia lungă pe care omul de afaceri a reușit să o mențină timp de 28 de ani, rodul iubirii dintre el și soia sa, fiind reprezentat de cele trei fete. Pe lângă familie, pentru Gigi Becali este extrem de importantă și credința, astfel încât acesta îi judecă pe bărbații care aleg să își părăsească soțiile, crezând că au găsit ceva mai bun.

„Bărbații ăștia bogați, n-ai văzut cum le lasă pe neveste? Când devin mari, bogați, prima dată ce fac? S-o lase pe nevasta. Băi, nebunule, păi tu dacă ai lăsat pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, tu o să ai fericire? Păi ți-a dat Dumnezeu, dar ai aruncat darul lui Dumnezeu! Că prima e dar, nevasta prima, ea este dar, orice s-ar întâmpla, cum, nu știu ce.” a spus Gigi Becali în cadrul unui interviu, potrivit Ego.ro.

Ce spune omul de afaceri despre divorț

Gigi Becali spune că singura modalitate justificată prin care un bărbat își poate părăsi partenera este desfrânarea acesteia. Mai mult, dacă se ajunge până la a treia parteneră, acesta este considerat a fi un blestem, avertizează el. 

„Zice Sfântul Apostol Pavel, poți s-o lași numai din desfrânare, dar și dacă ai puterea s-o ierți, s-o ierți. Poți s-o iei și pe a doua. Prima este dar, a doua este mila. Păi de ce este mila? Este mila că Dumnezeu din milă de bărbat care e nemernic sau că s-a întâmplat. Lui Dumnezeu îi e milă de el! Nu-l lasă fără soață, adică fără femeie, că așa i-a legat și îți mai dă voie să iei una. Dacă o mai lași pe a doua și o iei pe a treia, este blestem! După aia începe depresia.”  a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, declarații neașteptate despre Gina Pistol

În timp ce despre divorțuri nu are deloc o părere bună, Gigi Becali a sfătuit, la un moment dat, la despărțire. Gina Pistol a fost motiv de neînțelegere într el și un fotbalist. Concret, omul de afaceri l-a sfătuit pe Mihai Răduț să renunțe la frumoasa prezentatoare, pentru că diferența de vârstă dintre ei era prea mare.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc.

Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a declarat Mihai Răduț conform gsp.ro.

Gigi Becali nu a fost de acord cu relația celor doi

Fotbalistul a dezvăluit cum însuși Gigi Becali nu a vrut să-i vadă împreună pe cei doi. Acesta arunca fel de fel de cuvinte la adresa actualei partenere a lui Smiley. Mai mult, acesta i-a interzis chiar să și joace la una dintre cele mai iubite echipe de fotbal de la noi din țară.

"Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument.... a

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina.", a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel