Gigi Becali, inspirație pentru Cătălin Botezatu: "Vedeau la mine și făceau și ei"

Data publicării:
Gigi Becali, sursa foto Agerpres
Descriere foto: Gigi Becali, sursa foto Agerpres

Gigi Becali a surprins lumea showbiz-ului românesc cu o serie de declarații neașteptate despre Cătălin Botezatu și alți designeri români.

Cunoscut pentru stilul său vestimentar inconfundabil, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a lăsat fără cuvinte lumea showbiz-ului românesc, după ce a mărturisit că marii designeri români s-au inspirat de la el. Acesta a mărturisit că în prezent nu mai este interesat de costume extravagante, ci alege simplitate, asemenea unui călugăr.

"Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.(...) Nu are rost să spun cum am fost eu... Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Botezatu, și altuia... După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. Mă duceam la Ciucu și ziceam: 'Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa'. După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventăm eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea modă nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar eu nu mai sunt așa acum", a declarat Gigi Becali pentru România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel