Gigi Becali, decizie RADICALĂ la început de an: "Nu mă mai interesează, la revedere"

Data publicării:
Gigi Becali, sursa foto Agerpres
Descriere foto: Gigi Becali, sursa foto Agerpres

Gigi Becali a făcut un anunț surpriză chiar la începutul noului an. Latifundiarul a luat o decizie radicală.

Gigi Becali a început noul an cu un anunț neașteptat. Deși a declarat în nenumărate rânduri că se va retrage din viața publică, iată că acum latifundiarul este decis să facă acest lucru definitiv. Acesta a explicat și motvul petru care a luat această decizie.

"Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu  mă mai interesează, la revedere, gata. Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate", a anunțat Gigi Becali, potrivit B1 TV.

Gigi Becali, despre sărbători și petreceri

Pe lângă decizia de a renunța la viața publică, Gigi Becali a mărturisit că a renunțat la petreceri, mai ales de sărbători, și că  a ales să ducă o viață smerită.

"La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni", a mai adăugat Gigi Becali.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel