Gigi Becali susține că știe cauza decesului lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu are nicio legătură cu clinica”

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian/ Gigi Becali, Colaj foto
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian/ Gigi Becali, Colaj foto

Gigi Becali a oferit detalii ȘOCANTE despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Latifundiarul din Pipera susține că știe cauza decesului. 

Vestea că Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață a șocat o lume întreagă. Moartea fulgerătoare a regretatului artist a trezit foarte multe întrebări și neclarități. Gigi Becali susține că știe care este adevărata cauză care a dus la decesul lui Petrică Mâțu Stoian, dar nu vrea să dezvăluie care ar fi aceasta. 


Latifundiarul din Pipera spune că decesul nu ar avea nicio legătură cu tratamentul pe care Petrică Mâțu Stoian l-a făcut în camera hiperbară. 


Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian fusese infectat cu SARS-CoV-2 și dezvoltase maladia COVID-19. Trecuse de boală, dar rămăsese cu sechele pulmonare, care i-ar fi afectat terapia. Apropiații săi au dezvăluit că artistul a vrut să-și revigoreze plămânii așa că  vineri, 5 noiembrie, a mers la o clinică privată să facă terapie în camera hiperbară, potrivit DC Medical.


„Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a precizat Gigi Becali într-o emisiune TV.


Gigi Becali nu vrea să dezvăluie cauza care a dus la deces și susține că nu le va da detalii nici anchetatorilor. Latifundiarul din Pipera va pretinde că a uitat despre ce este vorba, deoarece nu vrea să implice și alte persoane în acest caz. 


„Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane”, a mai spus Gigi Becali.


Petrică Mâțu Stoian a fost condus, miercuri, 10 noiembrie, pe ultimul drum de peste 2.000 de persoane. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoţi la Biserica Mântuleasca din Craiova. Petrică Mîţu Stoian a fost înmormântat în Cimitirul Ungureni, unde îşi pregătise deja locul de veci.

 

Ce spune medicul care l-a tratat pe regretatul Petrică Mâțu Stoian: „A primit aprobarea de a intra într-o primă testare în spațiul hiperbar”

 

Medicul care l-a tratat vine și face declarații despre starea de sănătate a lui Petrică Mâțu Stoian chiar înainte de moarte. 


„La noi domnul a venit cu o stare clinică aparent bună, aceste diagnostice nu sunt compatibile cu starea lui clinică la momentul sosirii. Sigur, aceste diagnostice sunt după ce s-a degradat starea de sănătate. La noi, domnul a venit cu parametri vitali normali, în urma consultației inițiale a primit aprobarea de a intra într-o primă testare în spațiul hiperbar”, a declarat medicul la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel