Gigi Becali a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu patronul FCSB: "Era rupt"

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a suferit o intervenție chirurgicală. Anunțul a fost făcut chiar de patronul FCSB.

Gigi Becali a ajuns pe masa de operație. Patronul FCSB a declarat că s-a operat în București, din cauza faptului că avea un tendon rupt la umărul stâng. Acum, latifundiarul din Pipera are mâna imobilizată pentru o perioadă. În vârstă de 63 de ani, Becali susține că nu și-a dat seama că avea tendonul rupt de ceva timp.

"M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat", a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă, relatează Digi Sport

 

Acum, Gigi Becali este nevoit să stea liniștit o perioadă pentru a se recupera.

 

Ce pensie are Gigi Becali

 

 

Potrivit Digi Sport, latifundiarul din Pipera a primit o veste uriașă chiar de ziua lui de naștere. Acesta a fost contactat de oficiali ai Parlamentului European pentru a fi întrebat dacă dorește să beneficieze de pensie în urma funcției pe care a deținut-o. Răspunsul milionarului a fost unul afirmativ, iar sumele pe care acesta le va încasa depășesc cu mult pensiile românilor de rând. 


Astfel, lunar în conturile omului de afaceri vor intra 2.500 de euro lunar,  de la Parlamentul European. De asemenea, Gigi Becali a fost și membru în Parlamentul României din 2012 până în 2013 astfel că, atunci când va împlini vârsta de 65 de ani, el va încasa încă 4000 de euro pensie.


”Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit.

Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, a spus Becali, imediat după ce a plecat din Parlamentul European.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel