Gică Popescu, despre cel mai greu moment din viața sa. Dezvăluirile cutremurătoare ale fostului sportiv : „Am izbucnit toți patru în plâns”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gică Popescu, captură YouTube/ ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”
Descriere foto: Sursa foto: Gică Popescu, captură YouTube/ ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”

Gică Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. 

Gică Popescu a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din trecutul său. Fostul fotbalist și-a deschis sufletul și a povestit care a fost cel mai greu moment din viața sa.

Gică Popescu și partenera sa, Luminița, s-au căsătorit în anul 1999 și au împreună doi copii. În anul 2014, cu o zi înainte de alegerile de la Federația Română de Fotbal, fostul sportiv a fost condamnat la închisoare, la o sentință de trei ani, o lună și zece zile în „Dosarul Transferurilor”.

Cât timp Gică Popescu își ispășea pedeapsa, soția acestuia a fost stâlpul familiei și s-a ocupat singură de absolut tot.

Gică Popescu: „Mă gândeam de unde are atâta tărie să vină să zâmbească”

”Eu n-am crezut că Lumi (n.r. Luminița Popescu, soția) poate să aibă o asemenea tărie și o asemenea capacitate de gestiune pe care mi le-a dovedit atunci. Am avut un suport incredibil, pentru că ea, fiind avocat, putea să vină la mine ori de câte ori voia. Și tot acel suport și toată această prezență pe care ea a avut-o și modul cum s-a comportat a fost, așa, greu de explicat. Opt luni de zile, primele opt luni nu a lipsit nicio zi. Se trezea dimineața la ora 5, pregătea copiii de școală. La ora 6:30 era în față, pentru că la ora 7 se deschidea și putea să intre. În nicio zi, exceptând ziua în care m-a anunțat că a murit tata, nu a intrat altfel decât zâmbind. Opt luni de zile, dimineața venea și zâmbea. Era ceva, așa, incredibil. Mă gândeam de unde are atâta tărie să vină să zâmbească, zi de zi. Nu există ceva mai plăcut”, a mărturisit Gică Popescu în cadrul podcastului.

Gică Popescu: ”A fost un moment de o duritate incredibilă”

În cadrul podcastului ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”, Gică Popescu a povestit cum a fost momentul în care a aflat că trebuie să fie închis. 

”Nu era absolut deloc ușor acasă, copiii sufereau enorm. La mine nu era suferința de acolo, dar mă durea ce lăsasem acasă. Dacă mă întrebi care este unul dintre lucrurile cele mai groaznice pe care le-am trăit este momentul în care mi-am anunțat copiii. Ăla a fost un moment de o duritate incredibilă, când a trebuit să le spun că am fost condamnat și că trebuie să plec. Eram în pat toți patru și când le-am spus am izbucnit toți patru în plâns. Era de o duritate incredibilă. Ăla era momentul greu de gestionat, copiii se răzvrătiseră, erau încă mici, nu înțelegeau. Și trebuia să fie și business, și mamă, și avocat.

N-am crezut vreodată că o să gestioneze într-un așa fel acea situație, a fost ceva impresionant. Venea zilnic, foarte multe zile venea dimineața și seara. O vizită lua patru ore. Și venea zâmbind. Ce o fi fost în sufletul ei nu știu, dar puterea asta să vii să zâmbești, era ceva impresionant”, a mai mărturisit Gică Popescu pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel