Giani Kiriță, primele declarații după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Am muncit foarte mult”

Data publicării:
Sursa foto: Giani Kiriță, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Giani Kiriță, captură TV

Giani Kiriță a făcut primele declarații după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriță și Anisia Gafton au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după , însă doar unul dintre ei a reușit să fie câștigător!


Timp de trei luni s-au luptat cu cele mai mari frici ale lor. Au stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci. Au mâncat preparate culinare greu de privit. Au locuit sub cerul liber, departe de casă, în mijlocul junglei, alături de alți oameni cu personalități diferite. Totul pentru a demonstra cât de puternici sunt. 

Cei doi finaliști ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au fost Anisia Gafton și Giani Kiriță. Ei s-au duelat în proba finală, însă telespectatorii emisiunii au fost cei care, prin vot, au ales Regele Junglei.... care este Regină! În urma voturilor, Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022.

Giani Kiriță, primele declarații după ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriță a făcut și primele declarații upă ce a pierdut finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 

„Cel mai greu lucru, în primul rând, faptul că eu am intrat acolo cu niște frici. Cea de claustrofobie… sunt claustrofob. Și frica de înălțime. Și atunci… am plecat cu stângul oarecum, și exact de asta m-am lovit acolo.
Am avut un moment în care mi-a fost rău, adică am vrut să renunț. Am avut o probă cu apă, cu spațiu, am simțit că mor. Am trecut, până la urmă, peste. Nu mai puteam să trec peste proba aia și atunci a venit nea Cornel Palade, care mi-a dat locul lui și pentru asta îi sunt recunoscător. Mi-e ca un frate, ca un tată și am cea mai frumoasă relație cu el. Cred că acesta este punctul forte cu care am plecat de aici, din concursul asta: prietenia cu nea Cornel”, a spus Giani Kiriță potrivit fanatik.ro

„Ar fi frumos, pentru că am muncit foarte mult, am avut și urcușuri, și coborâșuri, n-am renunțat, cu toate că am avut vreo două tentative de a renunța, fiind foarte greu, și uite că n-am renunțat și am ajuns în finală”, a explicat el pentru sursa citată. 

Giani Chiriță: „M-am consumat, consumul este în interior”

Giani Chiriță a recunoscut că a fost o competiție extrem de grea. 

„A fost foarte greu, eu, ca bărbat, o spun. De la fotbal și până la orice show la care am participat… credeți-mă că ăsta a fost cel mai greu concurs, cel mai dur. Nu doar în privința probelor, ci și a alimentației, a locului unde am stat, izolați, oamenii cu care am concurat, probe, frici… Gândiți-vă că am dormit pe un palet de ăla de cărat bere, adică pe scândură. Gândiți-vă la asta… Noroi, te mușcau insectele, țânțarii. Aveam bube pe noi. Beai ceva… aveai tot corpul plin de bube… adică oamenii nu știu asta… Încă au comentarii de genul «Domne, dar așa era?» sau «Ați filmat acolo pe bune?». Ceva mai rău de atât nu există. Acolo stai zile în șir, săptămâni, luni și efectiv nu mai poți. Zici că nu te gândești, dar până la urmă tot te gândești la familie. Trebuie să-ți dispară gândul ăsta acolo, ca să poți să reziști. M-am consumat, consumul este în interior”, a încheiat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel