Giani Kiriță, cu ochii în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a făcut dezvăluiri șocante din copilărie: „O călca în picioare și o învia cu apă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Giani Kiriță, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Giani Kiriță, captură TV

Giani Kiriță a izbucnit în lacrimi, în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fotbalistul a făcut dezvăluiri dureroase din copilărie. 

Giani Kiriță nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți foști mari fotbaliști ai României și un bărbat apreciat de milioane de români. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că sportivul a avut o copilărie grea.În cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Giani Kiriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele din copilăria sa. 

Fotbalistul a recunoscut că nu a avut o copilărie ușoară și că a asistat la multe violențe din partea tatălui său.

Giani Kiriță: „O călca în picioare și o învia cu apă”

„Ea a vrut să mă avorteze, pentru că nu mai putea. Tata venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare și o învia cu apă. De asta sunt eu așa. Mamaia i-a spus să mă treacă pe numele ei, că o să mă crească ea, numai să mă păstreze”, a declarat Giani Kiriță.

Giani Kiriță: „Partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei”

Invitat în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin”, Giani Kiriță a povestit că tatăl său nu venea niciodată la meciurile lui și întotdeuna pleca singur, când toți copiii erau așteptați de către tații lor. Acest lucru l-a marcat profund pe acesta și spune că încă trăiește cu acea imagine în minte.

Giani Kiriță a recunoscut că i-a lipsit parte paternă, însă și-a umplut golurile cu ajutorul echipei, dar și a unchilor săi. Mai mult decât atât, sportivul a precizat că nu a spus niciodată cuvântul „tată”, în 45 de ani.

„Este o traumă pe care o am și acum și este din copilărie. Fă un exercițiu de imaginație. Să te duci la un meci de fotball unde tații își așteaptă copiii și pe mine nu mă aștepta nimeni. Pentru mine a rămas imaginea aia. Plecam singur. Partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei. Am aproape 45 de ani și nu am zis „tată„ niciodată. Pentru mine nu există tata, deși mi-aș fi dorit, ca oricare alt copil.”, a povestit Giani Kiriță în podcast-ul Ameritat cu Nasrin.

Care este cel mai mare viciu al lui Giani Kiriță

 Sportivul este cunoscut și pentru numeroase apariții televizate, una dintre ele fiind chiar Exatlon de la Kanal D. 

Am fost peste tot, la „Șerifi de România”, la Nea Marin, „Exatlon”.. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm, chiar a fost o experiență incredibilă, să fii invitat, după care să fii prezentator, e diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă mulez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu.”, a declarat Giani Kiriță  pentru click.ro

Recent, fostul sportiv a declarat care este marea lui dependență. Nu, nu este vorba despre alcool sau jocuri de noroc, ci despre fumat. Totodată, Giani Kiriță a mai vorbit despre marea lui iubire, sportul, pe care-l consideră un „viciu” și despre femei și petreceri, două dintre cele mai mari plăceri ale sale.

„De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r. Cornel Dinu) în cantonament. Acum, prietenii își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea.

Sportul e viciul meu. Joc de câțiva ani tenis de câmp, la sală merg regulat și la fotbal cu băieții… Cred că femeile frumoase sunt un viciu. Nu pot să neg că îmi plac. Mă înconjor de femei frumoase, îmi place tot timpul să stau lângă ele. Nu pot să spun că am o relație stabilă.„, a spus Giani Kiriță pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel