Giani Kiriță, copilărie marcată de traume și suferință. Sportivul a făcut dezvăluiri dureroase: „Tata o bătea pe mama când era gravidă cu mine”

Data publicării:
Sursa foto: Giani Kiriță, captură YouTube/ „În oglindă”
Descriere foto: Sursa foto: Giani Kiriță, captură YouTube/ „În oglindă”

Giani Kiriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai mari traume și suferințe din viața sa.

Giani Kiriță nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți foști mari fotbaliști ai României și un bărbat apreciat de milioane de români. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că sportivul a avut o copilărie grea. 

Giani Kiriță, copilărie marcată de traume și suferință

Sportivul a fost invitat în podcast-ul „În Oglindă”, acolo unde a vorbit despre bătăile pe care le primea mama sa de la tatăl său. Giani Kiriă a povestit că mama sa a fost supusă la numeroase operații din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, din cauza locului de muncă. Totodată, acesta a mărturisit că cea care i-a dat viață era bătută crunt de către tatăl său. Cu toate astea, tatăl său nu a vrut să vorbească cu el și trecea nepăsător pe lângă el. 

”Mama este o femeie puternică, care a trecut prin atâtea. Tatăl meu a fost rău de tot, cu bătăi, cu suferințe, cu de toate. Ea a decis atunci să se despartă de el și să ne crească pe amândoi , cu bunica mea. Mama a avut multe operații, vreo șase, șapte. Ea a lucrat în antrefrig, cum era pe vremea lui Ceaușescu fabrica de carne, undeva unde era rece tot timpul. Ea lucra noaptea și răcea tot timpul. 

Eu am amintiri din copilărie, negative. Tata era de acolo din sat, trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă. Părinții mei s-au despărțit când aveam eu trei ani. Eu am aflat că vecinul este tatăl meu la 11 ani. Eu jucam fotbal acolo în sat și îl vedeam în spatele porții, dar nu a venit niciodată să vorbească cu mine. Chiar vorbeam cu mama și nu înțelegeam de ce. Deși mama a suferit enorm de mult din cauza lui, nu mi-a interzis niciodată să vorbesc cu el, dar cu toate astea, el nu a venit niciodată să vorbească cu mine, să mă întrece ce fac.

Am aflat despre traumele prin care trecuse mama mea, mult mai târziu. După ce ne-a văzut că suntem bine și eu și sora mea, am stat de vorbă și ne-a povestit tot ce s-a întâmplat. De când ne-a povestit prin ce a trecut cu tata, am început să am sentimentul ăla de ură față de bărbații care lovesc femeile, care injură, care consumă alcool și fac urât. Cel mai mult m-a șocat când eram eu foarte mic, el a venit beat și a început să spargă geamurile la casa unde stăteam. Eu nu știam unde să mă ascund. Cred că acesta a fost și cel mai mare șoc pentru mama. ”, a povestit Giani Kiriță. 

Giani Kiriță: „O bătea pe mama când era gravidă cu mine și atunci mama a zis că nu are cum să păstreze sarcina”

Giani Kiriță a povestit că mama sa era agresată fizic de către tatăl său, chiar și atunci când era însărcinată cu el. Cu toate astea, bunica lui a fost cea care i-a salvat viața.

”Mama mea când a divorțat i-a fost frică și pentru noi, dar și pentru ea, pentru că era bătută crunt. A luat decizia și pentru ea și pentru noi. Nu ai cum să stai cu asemenea om.  Tatăl meu venea și o bătea pe mama când era gravidă cu mine și atunci mama a zis că nu are cum să păstreze sarcina, în felul acesta. Bunica i-a spus să nu renunțe la sarcină că nu contează, că ea mă crește. Am iubit-o enorm de mult pe bunica mea. 

Pentru bunica mea era Genică, băiatul ăla care făcea foarte multe rele, fotbal, bătăi cu băieții. Treaba a fost că se duceau oamenii la noi acasă și spuneau că eu am făcut prostii, dar bunica mea le spunea că Genică al ei nu ar face niciodată așa ceva. Pentru bunica mea eram băiatul care nu făcea niciun rău, indiferent de ce prostii făceam. 

Copilăria mea a fost una simplă, una în care am muncit și întotdeauna când mi-am dorit ceva am muncit pentru acel ceva. Mi-am dorit o cămașă de blugi și cum mama și bunica nu aveau posibilități , la cinci dimineața plecam cu remorca pe câmp, în livadă și adunam cireșe. ”, a mai povestit sportivul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel