Gheorghe Zamfir, despre căsnicia cu Nicoleta Beca. Soția artistului este cu 44 de ani mai tânără: „Este trimisă de Dumnezeu pentru mine”

Data publicării:
Gheorghe Zamfir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gheorghe Zamfir, sursa foto Facebook

Gheoghe Zamfir și Nicoleta Beca trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt împreună de 13 ani, dar abia în anul 2015 s-au căsătorit. 

Gheorghe Zamfir își divinizează soția cu 44 de ani mai tânără. Maestrul naiului românesc susține că fără aceasta, el nu ar fi ajuns la 80 de ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar Nicoleta îi face zilele mai însorite artistului. Chiar dacă relația lor a început cu stângul, chiar în perioada în care Gheorghe Zamfir era în plin proces de divorț cu fosta soție frunțuzoaică, căsnicia lor este foarte bine sudată și sunt fericiți împreună. 


„Este trimisă de Dumnezeu pentru mine. I-a spus Dumnezeu: "Du-te lângă el, mângâie-l, oblojește-l, tratează-l, urmărește-i somnul, pașii". Dacă nu ar fi fost ea, eu nu aș fi fost astăzi așa cum sunt, la 80 de ani. Am impresia că ea este aici într-o viață de misionară, ca Măicuța Tereza. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Să îi dea Dumnezeu sănătate că dacă ar avea țara 100.000 ca ea s-ar transforma în îngeri și în porumbei albi și ar pluti deasupra spațiului țării înfrumusețându-i viața și lumina", a declarat artistul la TVR 1.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel