Gheorghe Turda și-a cerut scuze în fața finei lui Ionuț Dolănescu, după ce a lovit-o din greșeală cu un pahar în timpul scandalului cu Constantin Enceanu

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda și-a cerut scuze public finei lui Ionuț Dolănescu, după ce a lovit-o în buză cu un pahar.

În lumea muzicii populare a luat amploare un nou scandal. De data aceasta este vorba despre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda. Între cei doi artiști de muzică populară s-a iscat un adevărat conflict, după ce Gheorghe Turda a fost întrerupt de Constantin Enceanu în timp ce cânta. Enervat de gestul colegului său, Gheorghe Turda a aruncat cu un pahar spre Constantin Enceanu. 

Din nefericire, fina lui Ionuț Dolănescu a fost victimă colaterală în acest conflict și s-a ales cu buza spartă, după ce s-a trezit cu paharul în față.

Acum, Gheorghe Turda a ținut să își ceară scuze public în fața finei lui Ionuț Dolănescu, iar în semn de iertare i-a promis că îi va cânta gratis la nuntă și la botez.

”În legătură cu scandalul provocat pe litoral de Enceanu săptămâna trecută, Gheorghe Turda transmite următorul mesaj: Scuze pentru domnișoara, viitoarea mireasă, fina lui Ionuț Dolănescu. Gheorghe Turda nu glumește și se ține de cuvânt. Vreau să-i cânt la nuntă pe gratis și la botez pentru scuzele pe care cred că mi le va primi”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

De asemenea, Gheorghe Turda a ținut să precizeze faptul că a aruncat paharul spre colegul său, Constantin Enceanu, care l-a scos din sărite.

”Fără să vreau paharul a căzut înspre Enceanu, apa propriu zis a ajuns acolo unde trebuie să-l potolesc de porcăriile care s-au întâmplat masă”, a mai spus el.

 

Ce a declarat Ionuț Dolănescu după conflictul dintre colegii său

 

”Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat. Noi ne-am retras… Eu cand ma intalnesc cu colegii sau prietenii, beau ca sa ma simt bine nu sa devin agresiv. A fost o intamplare nefericita, regretabila, cred ca viitoarea mea fina se simte bine, nu am mai vorbit cu ei de atunci. Oricum, gestul nu face cinste nimanui si nu e frumos.

Eu mi-am respectat si imi iubesc colegii, imi pare nespus de rau ca am fost la acea intamplare nefericita, imi pare rau si pentru Constantin Enceanu care imi este amic, imi pare rau si pentru domnul Gheorghe Turda, la varsta dumnealui n-ar trebui sa se enerveze pentru ca poate oricand sa-i plesneasca ceva la cap.

Singurul lucru pe care il regret in situatia asta e ca amfitrionii care ne-au invitat sunt niste oameni minunati care nu meritau, dupa doua saptamani, timp in care au gazduit echipa Etno si atatia artisti, nu meritau un deznodamant atat de urat, trebuia sa se termine frumos petrecerea.

In momentul in care s-a intamplat, mi-am luat familia si m-am retras. Nu-mi plac scandalurile cu nimeni si nu-mi place sa ma cert. N-am nimic de comentat si nici de impartit cu nimeni.”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel