Gheorghe Turda rupe tăcerea, după ce s-a spus că este suspect de accident vascular cerebral. Care este starea de sănătate a artistului: „M-am consultat și cu al doilea medic și...”

Data publicării:

Gheorghe Turda a spus adevărul despre problemele sale de sănătate. 

Gheorghe Turda a ajuns pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate. Speculațiile legate de faptul că artistul ar fi suferit un accident vascular cerebral s-au răspândit imediat, astfel că îndrăgitul interpret de muzică populară a decis să facă primele declarații și să explice cum stau lucrurile, de fapt. 

Gheorghe Turda rupe tăcerea, după ce s-a spus că este suspect de accident vascular cerebral

Artistul a explicat că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, însă nu este vorba de ceva grav. Gheorghe Turda spune că este vorba despre doar despre niște analize, însă totul a ieșit foarte bine. 

'Sunt ok. Acum sunt la ședința Credidam, nimic grav, mi-am revenit, m-am consultat și cu al doilea medic, nu am făcut accident vascular, doar analize, și mi-au ieșit bune! Lumea poate sta liniștită, sunt bine. Mulțumesc de grijă și de urări', a declarat Gheorghe Turda, penru viva.ro.

Gheorghe Turda s-a externat pentru a cânta la nunta lui Alin Oprea

 Lorraine și Marian Baicu, finii lui Gheorghe Turda  au fost cei care au declarat faptul că nașul lor se confruntă cu câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns la spital. Totodată, aceștia au spus că artistul a fost suspect de COVID-19, dar și de accident vascular cerebral. 


"A făcut analize, a fost suspect de Covid-19, în final s-a dovedit a fi o răceală. A stat câteva zile în spital, s-a recuperat. În trecut mi-a spus că ar fi fost suspect de un accident vascular cerebral, unul minor. Probabil s-au cumulat toate aceste probleme. Acum este bine, mi-a spus că s-a recuperat. Are forțe noi și proaspete. A ieșit din spital pentru a merge la nuntă la Alin Oprea, el se ține de cuvânt.", a declarat Lorraine Luminița Baicu pentru Spynews.ro

Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, celebrul cântăreț de muzică populară a declarat că face sport acasă cu un aparat pe care și l-a achiziționat cu ceva timp în urmă.  Gheorghe Turda a precizat că se urcă pe aparat de două ori pe săptămână. 

'Am un aparat în dormitor și fac mișcare cu el. Nu atât de des pe cât mi-aș dori, dar, de două ori pe săptămână, tot mi-am propus să fac sport. Îți face bine la sănătate și mă menține în formă. Îl țin la mine în dormitor, pentru că aici am mai mult spațiu. Camera este mult mai mare', a declarat pentru viva.ro interpretul Gheorghe Turda, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel