Gheorghe Turda, primele declarații după ce în spațiul public au apărut înregistrări în timp ce înjură: ”Inculți din punctul meu de vedere”

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda a avut o primă reacție, după ce în spațiul public au apărut înregistrări în care artistul înjura.

În lumea muzicii populare a luat amploare un nou scandal. De data aceasta este vorba despre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda. Între cei doi artiști de muzică populară s-a iscat un adevărat conflict, după ce Gheorghe Turda a fost întrerupt de Constantin Enceanu în timp ce cânta. Enervat de gestul colegului său, Gheorghe Turda a aruncat cu un pahar spre Constantin Enceanu. 

Recent, în mediul public au apărut și câteva înregistrări în care interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, înjură. Artistul a ținut să facă lumină în această situație și a explicat că sunt niște trucaje făcute de niște oameni care vor să își facă reclamă pe spatele său.

„E o făcătură conjugată de acești artiști care vor să-și facă reclamă în public pe seama lui Gheorghe Turda. Chiar mai devreme treceam în revistă la câți președinți americani a cântat Gheorghe Turda, în 49 de țări ale lumii și în America am fost de cel puțin 30 de ori, dacă nu mai mult. Cum poate să-ți permită cineva să-ți facă reclamă pe munca mea de peste 55 de ani de carieră artistică. Nu e frumos.”, a spus Ghoerghe Turda la Antena Stars.

Gheorghe Turda a mărturisit că  nu îl interesează răutățile celor din jur. De asemenea, acesta a precizat că știe cine se află în spatele acestor răutăți, dar nu-l interesează.

„Eu știu cine sunt indivizii, dar nu vreau să le dau numele că nu vreau să le fac eu reclamă, să-și vadă de meseria lor, de relația lor sentimentală și nu mă interesează acești indivizi inculți din punctul meu de vedere.”, a mai adăugat Gheorghe Turda pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience