Gheorghe Turda, premoniție sumbră despre moartea mamei. Declarațiile cutremurătoare ale artistului: ”O vedeam pe scena Filarmonicii”

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda a vorbit despre  premoniția sumbră pe care a avut-o legată de moartea mamei sale.

Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a simțit că mama lui s-a stins din viață. Interpretul de muzică populară a declarat că se afla la un concert pe scena Filarmonicii, iar la un moment dat a văzut cum pe scenă printre instrumentiști apare și mama sa, care se afla la sute de kilometri departe de acesta.

În acel moment, Gheorghe Turda a trăsărit, iar când a ajuns acasă chiar el și-a anunțat soția dinainte ca aceasta să-i spună că mama lui a plecat la ceruri.

”Pe scena Filarmonicii o vedeam pe mama sa se plimba printre instrumentisti. Am trăsărit.
M-am dus repete acasă și soția mă vede speriată și zice soția că trebuie să te odihnești bine în noaptea asta și i-am spus că a murit mama și face că de unde știi, am văzut-o pe scena Filarmonicii”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

Imediat, artistul a sunat-o pe sora sa, care i-a confirmat faptul că mama sa a plecat la cele sfinte. Atunci, Gheorghe Turda s-a urcat în mașină și a plecat spre casa părintească.

”Am sunat repede la Săpânța și mi-a spus sora că acum o oră jumătate a murit mama. Am plecat atunci și la ora 11 eram în curtea părinților”, a mai spus artistul la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel