Gheorghe Turda, motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu. „N-au nicio legătură cu valoarea mea”

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda a dezvăluit motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu.

Gheorghe Turda va împlini în curând vârsta de 75 de ani, iar cu această ocazie, pe 5 martie, acesta va organiza un spectacol pe scena Sălii Radio. Interpretul de muzică populară va avea alături de el mai mulți invitați speciali. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu.

Gheorghe Turda, motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu

Gheorghe Turda a recunoscut s-a implicat foarte mult în acest eveniment, pentru că își dorește ca totul să fie conform așteptărilor. 

„Muncesc foarte mult pentru acest spectacol. Vor fi, lângă mine, pe scenă, marele tenor Florin Georgescu, pe care americanii îl numiseră micul Pavarotti, Gheorghe Roșoga, Daniela Condurache, Marian și Lorraine Baicu, dar și mulți alți artiști talentați. Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică va face o demonstrație profesor-elev, cu nepotul meu, în vârstă de 7 ani, care cântă nemaipomenit la tobe. Țăndărică este îndrăgostit de el, la cât este de talentat”, a spus artistul.

Gheorghe Turda a dezvăluit motivul pentru care nu i-a invitat la concertul său aniversar, pe Lupu Rednic și Constantin Enceanu.

”Deja au apărut niște comentarii, din partea unor clevetitori, că am invitat pe unii, că nu i-am invitat pe alții. De ce să îi invit pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic? N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea, de niciun fel.

Eu îmi fac concertul meu aniversar alături de colegii mei de generație. Să nu uităm că la spectacolul aniversar ”Ciocârlia 70”, ansamblul reorganizat de mine, Lupu Rednic nu m-a invitat, și doar el era organizatorul, așa că eu de ce l-aș invita? Ei și-au făcut concertele lor și nu m-au chemat. Asta el. Fiecare pasăre pe limba ei piere!”,a declarat solistul Gheorghe Turda pentru Impact.ro

Reacția lui Lupu Rednic

„De ziua lui de naștere, îi doresc lui Gheorghe Turda tot ce le doresc tuturor, adică multă sănătate și să se împiedice de noroc! Eu nu țin cu nimeni supărare și nu vreau să supăr pe nimeni. Este loc sub soare pentru toți artiștii din România, iar eu îmi știu bucățica mea”.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu s-au certat în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Gheorghe Turda a vorbit despre scandalul avut cu solistul de muzică populară Constantin Enceanu.

”După ce s-a încheiat emisiunea de la Etno TV, a fost organizată o recepție. Drept mulțumire, le-am propus artiștilor Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu și Maria Cârneci, care se aflau atunci acolo, să interpretăm câte un fragment dintr-un cântec reprezentativ. Eu am ales o doină celebră, ”Doina Ardelenilor”, pe care am cântat-o și în 1979, la ”Kennedy Center”, în Washington, cu ”Doina Bucureștiului”, pe vremea când unii dintre cei de la masă nici nu se născuseră ca artiști.

Domnului Enceanu nu i-a convenit interpretarea mea, vocea mea belcanto, și a reacționat mahalagește, din punctul meu de vedere. El și amicii lui, de fapt, înregistrau tot. M-au provocat. Aveam un pahar cu apă pe jumătate plin, și, ca să-l spăl de toate bârfele care i-au ieșit pe gură, de-a lungul anilor, am aruncat cu apă spre el. Dar, nu l-am udat, căci paharul mi-a căzut pe masă, apoi s-a rostogolit pe jos. Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”, spunea Gheorghe Turda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel