Gheorghe Turda își caută iubită, după despărțirea de Nicoleta Voicu. Ce pretenții are artistul: "Nu caut latura aceasta..."

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

După despărțirea de Nicoleta Voicu, Gheorghe Turda este pregătit de o nouă relație. Artistul a dezvăluit ce pretenții are de la viitoarea iubită.

Gheorghe Turda, în vârtă de 73 de ani este pregătit să își refacă viața, după despărțirea de Nicoleta Voicu. Interpretul de muzică populară este în căutarea unei noi iubite, însă are și câteva pretenții de la viitoarea femeie care va sta a brațul lui. Artistul a declarat că își dorește lâgă el o femeie serioasă, care să fie, înainte de toate, om.

“Nu mai vreau să mai discut despre Nicoleta. Pentru mine este un capitol închis. Îmi doresc să îmi refac viața, dar în momentul de față sunt în stand-by. Nu mă mai arunc cu capul înainte, ca un tânăr de 30 de ani, sunt bărbat serios. Îmi doresc să găsesc o femeie serioasă, nu o nebună. Nu vreau o femeie cu bani, cu carieră, vreau o femeie care să fie om, atâta tot. Nu caut latura aceasta financiară.”, a transmis el pentru impact.ro

Gheorghe Turda a precizat că, deși are 73 de ani, încă este în putere: „Mă ţin încă balamalele şi nu mă fac de ruşine nici sufleteşte, nici trupeşte!”, a declarat artistul pentru sursa citată.

 

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au format unul dintre cele mai controverste cupluri din showbizul românesc. Povestea de dragoste dintre ce doi a fost cu suișuri și coborâșuri. După ce au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au pornit un adevărat război, în care își aruncă săgeți usturătoare.

 Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri șocante despre relația pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Aceasta a trecut printr-un episod care a marcat-o profund.

„ La pământ eram, cu bagajele făcute. O imagine mai deplorabilă a unei femei care pleacă dintr-o căsnicie înfrântă nu există, nici în ochii copilului, nici în sufletul acelei femei. Acum 3 ani, în 2019, am stat un an împreună. Am venit noaptea, mi-era rușine să mă întorc înfrântă. Au fost multe plecări de care presa nu a știut”, a povestit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience