Gheorghe Turda, gest inedit pentru Nicoleta Voicu. Ce e dispus să facă pentru artistă

Data publicării:
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.
Descriere foto: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Foto Facebook.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă de atunci, cei doi se află într-un scandal care pare de neoprit. Cu toate astea, artisul a dezvăluit ce este dispus să facă pentru fosta iubită.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au iubit cu patimă în urmă cu doi ani. Cei doi au locuit împreună timp de un an, însă lucrurile au degenerat între ei.  Ea îl acuza că vorbește toată ziua la telefon și că o ignoră, iar el că este o femeie care îl cicălește cât e ziua de lungă, motiv pentru care au ales să pună capăt relației. Cu toate astea, cei doi au continuat să își aducă reproșuri și vorbe grele.

După despărțirea de Gheorge Turda, Nicoleta Voicu s-a reîntors în garsoniera ei. Artista s-a plâns în ultima perioadă tot mai mult că se descurcă greu cu banii din cauza faptului că nu mai are spectacole. Gheorghe Turda a declarat că i-ar oferi bani fostei partenere dacă i-ai cere ajutorul, însă așteaptă ca aceasta să își ceară iertare pentru toate cuvintele urâte spuse la adresa lui.

“Nu mă mai privește acest subiect, nu mă mai interesează. Este un capitol închis pentru mine și cam atât! Dacă Nicoleta mi-ar cere bani împrumut, pentru că are probleme financiare, mă mai gândesc dacă îi dau sau nu. Eu i-am ajutat și pe dușmanii mei. Pentru mine, acum ea este un dușman.

A vorbit foarte urât despre mine, dar având în vedere că ne așteaptă Săptămâna Mare a postului, cum zice preotul în Biserică, trebuie să fim mai buni și să iertăm. Pot să îți zic că am atât de mulți dușmani încât nu am timp să mă gândesc la fiecare în parte. Dar eu aștept niște scuze din partea ei după cele petrecute, aștept să mă caute și să își ceară iertare”, a declarat Gheorghe Turda pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel