Gheorghe Turda, despre averea cu care se laudă: „Eu nu mi-am bătut joc de viața mea și am agonisit”

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda a vorbit despre averea care îl împlinește cel mai mult în viață. 

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. În vârstă de 73 de ani, acesta s-a bucurat de-a lungul vieții de aprecierea publicului și poate spune că a avut o stea noroscoasă care i-a ghidat viața. 


Din 1991, artistul a deținut funcția de șef al Direcției de Cultură, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 


Chiar dacă a strâns de-a lungul vieții o avere frumușică, artistul nu vrea să dezvăluie suma la care se ridică. Gheorghe Turda spune că la 73 de ani ai săi, cea mai mare avere e familia. 


"Cea mai mare bogație a mea este familia mea. Este o bogăție sufleteasca. Eu nu mi am bătut joc de viata mea și am agonisit toată viata. Am trecut prin multe greutăți, însă am trecut peste, viata merge înainte.", a mărturisit Gheorghe Turda la Antena Stars

Ce pensie are Gheorghe Turda


Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună (9.000 de lei), la care se adaugă și alte venituri pe care acesta le încasează din activitatea artistică, arată wowbiz.ro.


Averea lui Gheorghe Turda: Artistul  deține două imobile, în Câmpina și București și un teren de 1.600 mp în Câmpina.


Gheorghe Turda, despre o nouă relație amoroasă


Gheorghe Turda a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, artistă de muzică populară, ceva mai tânără ca celebrul cântăreț. După ce s-au despărțit cu scandal, interpretul de muziccă populară a dezvăluit că își dorește să își găsească aleasa.


"Sunt în standby, când e sa vina o sa vina. Singurătatea ucide, iar eu nu o sa rămân de unul singur pana mor. O data și o data o sa vina cineva și în viata mea. Mai este timp, eu oricum ma descurc singur în orice, dar nu e vorba de trebuie sau de ajutor, este legat de suflet", a mărturisit Gheorghe Turda, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel