Gheorghe Turda dă de pământ cu Saveta Bogdan, după ce a spus că artistul a cerut-o în căsătorie, dar a refuzat: „Am eu asemenea gusturi?”

Data publicării:

Gheorghe Turda a pus-o la punct pe Saveta Bogdan, după ce artista a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de către colegul său, însă l-a refuzat.

În urmă cu câteva zile, Saveta Bogdan a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de către Gheorghe Turda, în urmă cu mai mulți ani, însă l-a refuzat. Artista a susținut că cererea în căsătorie primită de la Gheorghe Turda a venit la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț. Saveta Bogdan recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă de-a face cu vreun coleg de breaslă.

„Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg', a spus Saveta Bogdan pentru Playtech.

Gheorghe Turda dă de pământ cu Saveta Bogdan, după ce a spus că artistul a cerut-o în căsătorie, dar a refuzat

La aflarea veștii, Gheorghe Turda nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat o replică dură colegei sale de breaslă. Artistul susține că  nu este nimic adevărat din ce a declarat Saveta Bogdan. Totodată, acesta a precizat că artista nu a fost niciodată pe gustul lui și acum vrea doar să își facă reclamă pe spatele lui. 

„Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție. Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu.

Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”, a declarat Gheorghe Turda, pentru playtech.ro

De cine a fost îndrăgostit Gheorghe Turda

În urmă cu ceva timp, Gheorghe Turda a recunoscut că a fost îndrăgostit de Elena Merișoreanu și chiar s-au gândit, la un moment dat, să se căsătorească. 

”Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise. Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată.

Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”, ne declara Gheorghe Turda, într-un alt interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Care este situația sentimentală a lui Gheorghe Turda

‘Sunt solo, sunt cu fetele mele, cu nepoții mei. Eu am o relație de familie foarte sănătoasă, iubesc tot ce e frumos pe această lume, mai ales familia. Familia mă înnobilează, toate reușitele de familie.

După moartea soției mele, acum 14 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi refac într-un fel viața. Eu am o deviză a vieții de atunci încoace, singurătatea ucide. Am încercat o dată, am încercat de două ori și nu a mers și atunci m-am oprit. Am stopat orice legătură cu presa vis a vis de știrile de prost gust, mi-au atribuit niște lucruri pe care nu le-am făcut. Și chiar din contra am ajutat oamenii cât am putut pe fiecare și chiar m-au exploatat de bunătatea mea. Multi colegi de breaslă, de scenă, de cântec, alții mai valoroși, alții mai puțin valoroși. Sigur că m-a afectat sufletește.’, a declarat Gheorghe Turda pentru Ciao.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel