Gheorghe Turda, adevărul despre AVEREA artistei Ionela Prodan: „Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică”

Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și spune că Ionela Prodan nu ar fi avut cum să facă o avere uriașă din muzică.

Gheorghe Turda: „Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante”

Gheorghe Turda, un apropiat al Ionelei Prodan, spune că a cântat alături de aceasta, au mers împreună în turnee și că aceasta nu ar fi avut cum să facă averea despre care Anamaria Prodan vorbește, doar din muzică.

Averea Ionelei Prodan, motiv de ceartă între  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După ce Anamaria Prodan i-a adus mai multe acuzații, Reghe a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a mers la poscast-ul acestuia, de pe YouTube, unde a vorbit despre relația cu celebra impresară, dar și despre presupusa avere a Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a susținut, de multe ori, că o mare parte din banii pe care îi are sunt moștenire de la mama ei, Ionela Prodan.


"Au fost momente când ne-a dat Ionela bani"
 

"Are două case la Snagov, una este cumpărată de mama ei, de Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o, am făcut-o. Dar tot a ei este, n-am nicio treabă cu casa ei... goală. De trei ani este goală. Da, poate au fost momente când ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. Mă duc să iau de la mama sau mă duc să mă ajute. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a spus Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Antrenorul Universității Craiova spune că niciodată nu i-a cumpărat Anamariei Prodan vreun cadou din banii mamei ei.

"Eu îi cumpăram Anei cu banii Ionelei? N-am avut o relație de genul ăsta, nu aveam cum să-i zic vreodată: "Mamă, dă-mi 100.000 de euro să-i cumpăr ceas fiicei tale". Niciodată. Mă înțelegeam foarte bine cu Ionela Prodan. Nu avea control asupra Anei”,  a spus Reghe.

 

Reghe: "Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda?"
 

Laurențiu Reghecampf a reacționat și față de declarațiile Anamariei Prodan privind achiziționarea unor bijuterii.

 "La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Ea zicea: "Sunt banii mamei". Pe bune? Păi, ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ce avere avea, de fapt, Ionela Prodan

 

Potrivit informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan și sora ei ar fi moștenit de la ea o avere de 2 milioane de euro  după moartea Ionelei Prodan. Gheorghe Turda spune că artista nu ar fi putut face acești bani din muzică. 

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante.

Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani.

Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire', a transmis Gheorghe Turda pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 feb 2022, 11:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience