Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce l-a emoționat pe artist

Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe Turda, sursa facebook
Descriere foto: Gheorghe Turda, sursa facebook

Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul unei emisiuni de televiziune. Motivul a fost unul extrem de emoționant.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Artistul încântă sufletele românilor cu piesele sale și îi binedispune cu energia sa. Cu toate astea, Gheorghe Turda ascunde o mare durere în suflet, după ce în urmă cu 11 ani în viața lui s-a năpustit o adevărată tragedie, care l-a marcat profund.

Interpretul de muzică populară și-a pierdut soția în anul 2009, răpusă de o boală incurabilă. Acest eveniment dureros i-a schimbat complet viața și i-a lăsat un gust amar. Deși a încercat să își refacă viața, Gheorghe Turda a rămas în continuare singur, iar gândul îi este tot la prima dragoste alături de care a trăit 28 de ani. 

Gheorghe Turda, în lacrimi de dorul soției sale

Invitat în platoul emisiunii "Showbiz Report" de pe Antena Stars, Gheorghe Turda a făcut mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața lui. Acesta a vărbit cu ochii în acrimi despre pierderea femeii mult iubite, dar și despre cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă, în izolare, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Gheorghe Turda a povestit că și-a gătit singur, după care s-a așezat la masă, a aprins o lumânare în memoria soției sale, pentru a o simți mai aproape de el.

”În noaptea de revelion am aprins o lumânare în memoria soției și mi-am cântat ”La mulți ani”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel