Gheorghe Gheorghiu se pregătește de nuntă. Artistul și partenera vor petrece alături de peste 1.000 de invitați, la New York: ”Eu n-aș fi vrut tămbălău ăsta”

Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe Ghiorghiu, sursa instagram
Descriere foto: Gheorghe Ghiorghiu, sursa instagram

Gheorghe Gheorghiu și partenera sa se pregătesc de nuntă. Marele eveniment va avea loc la New York.

Gheorghe Ghiorghiu, în vârstă de 67 de ani a suprins pe toată lumea, după ce, la finalul anului trecut și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Acum, cei doi urmează să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.  La jumătatea lunii noiembrie a acestuian an, artistul va ajunge la altar la braț cu Gabriela Bănceascu, actuala sa parteneră.

 

”Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a spus Ghorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Marele eveniment va avea loc la New York, însă totul va fi în stil tradițional românesc. Artistul a mărturisit că alături de el și partenera sa vor fi peste o mie de invitați.  Gheorghe Gheorghiu a recunoscut că emoțiile l-au cuprind deja, mai ales că nu este obișnuit cu petrecerile spectaculoase, cu mii de invitați.

”Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălău ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

 

Cât despre ținuta pentru care o va purta în ziua cea mare, Gheorghe Ghiorghiu a mărturisit că nu este adeptul costumelor și cel mai probabil va opta pentru o ținută sport.

”Nu prea sunt eu cu costumele și cravată și de astea, eu sunt mai pe genul sport”, a conchis Gheorghe Ghiorghiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel