Gheboasă, adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor România 2023. Ce spune artistul despre condițiile din junglă: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan”

Data publicării:
Sursa foto: Gheboasa, captură TV/ Survivor România 2023
Descriere foto: Sursa foto: Gheboasa, captură TV/ Survivor România 2023

Gheboasă a dezvăluit motivul pentru care a decis să părăsească emisiunea Survivor România 2023.

Cel mai așteptat reality show a început, iar 24 de concurenți au dat piept cu cele mai mari provocări din viața lor și au încep să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție. În urma voturilor publicului, Maria Constantin a fost cea care a părăsit competiția Survivor România 2023. Ulterior, Gheboasă a făcut un anunț cu care a șocat pe toată lumea.

Gheboasă, adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor România 2023

Gheboasă a luat în surprindere pe toată lumea, după ce a cerut să fie eliminat din competiția Survivor România 2023. Ulterior, artistul a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. Acesta a recunoscut că nu a rezistat condițiilor din junglă. Gheboasă a povestit despre experiența pe care a trăit-o la „Survivor România”, în Republica Dominicană.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu mă puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păinjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine.

Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea «clean» (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, o să mă vrea la concerte în continuare. O să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot”, a mărturisit artistul.

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România 2023

Maria Constantin a fost cea care a părăsit competiția Survivor România 2023, în urma voturilor publicului. Artista a făcut și primele declarații, după eliminare. Vedeta a recunoscut că a fost o experiență deosebită pentru ea și că a învățat destul de multe lucruri de la colegii săi, chiar dacă nu a apucat să petreacă mai mult timp alături de ei. Vica Blochină a izbucnit în lacrimi, în momentul în care Dan Pavel a făcut anunțul.

„A fost o experiență Wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie", a spus Maria Constantin după ce a aflat că trebuie să plece acasă. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel