Gestul lui Harry care ar indica faptul că "se simte superior lui William". Explicațiile unui expert în limbajul corpului

Data actualizării: | Data publicării:

Prințul Harry ar fi avut unele gesturi în timpul interviurilor televizate pentru promovarea cărții sale Spare care ar indica faptul că se simte superior prințului William și Familiei Regale, susține un expert în limbajul corporal

Prințul Harry ar fi avut unele gesturi care ar indica faptul că s-ar simți superior prințului William și Familiei Regale în timpul a două interviuri televizate, a susținut un expert în limbajul corpului.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, s-a angajat într-o campanie mediatică pentru a-și promova cartea sa de memorii „Spare” în jurul datei de lansare a acesteia, pe 10 ianuarie - apărând la mai multe emisiuni în Marea Britanie și în SUA.

Autobiografia a devenit cea mai rapid vândută carte non-ficțiune din toate timpurile - ediția în limba engleză s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la publicare.

 

Dezvăluirile făcute de acesta în carte au ținut prima pagină a ziarelor în întreaga lume. Prințul Harry a adus o nouă rundă de atacuri la adresa Familiei Regale - cu critici îndreptate către fratele William și mama vitregă, regina consort Camilla - precum și către tatăl, regele Charles și cumnata Kate Middleton.


Acum, expertul în limbajul corpului Adrianne Carter a analizat toate interviurile pe care Harry le-a dat în perioada în care a fost lansat Spare pentru TalkTV - descoperind două momente în care ducele  pare că și-ar fi arătat sentimentele de superioritate față de Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, și față de restul familiei sale, potrivit OK Magazine.

Primul moment ar fi fost în timpul apariției sale la The Late Show with Stephen Colbert, când i-a spus gazdei emisiunii: "Cuvintele mele nu sunt periculoase, rotirea cuvintelor mele este foarte periculoasă".

Adrianne a urmărit acest moment și a spus: "Vedem o expresie facială foarte puternică de dispreț - strângerea buzelor. Disprețul înseamnă 'mă simt superior și chiar nu-mi place ceea ce văd sau aud'".

A doua ocazie a fost în timpul interviului lui Harry cu Anderson Cooper pentru emisiunea "60 Minutes" de la CBS, când gazda a spus: "Ați scris despre o întâlnire controversată pe care ați avut-o cu el [prințul William] în 2021.

 

"Ați spus: "M-am uitat la Willy, m-am uitat cu adevărat la el, poate pentru prima dată de când eram băieți, am înțeles totul, încruntarea lui familiară, care fusese întotdeauna obișnuită în relațiile cu mine, chelia lui alarmantă, mai avansată decât a mea"."

Adrianne a vizionat acest clip și a susținut: "Așadar, vedem un indiciu foarte grăitor din expresia facială a lui Harry când vorbește despre chelia lui William - vedem jumătatea de zâmbet unilateral.

"Asta înseamnă 'mă simt superior, sunt mai bun decât'. Este destul de mândru de faptul că nu are o chelie atât de avansată ca fratele său."


În interviu, Anderson a spus că remarca a fost "destul de tăioasă" - Harry nu a fost de acord, adăugând că își iubea fratele "profund".

Expertul în limbajul trupului a adăugat: "Când Harry spune 'Îmi iubesc fratele profund', vedem cum o încruntare apare pe fața lui - doar foarte scurt timp.


"Acum, asta poate însemna trei lucruri diferite: furie, confuzie și concentrare. Părerea mea - pentru că nu pot să-i pun întrebarea - cred că este confuzie, simt că este foarte confuz în legătură cu sentimentele sale.

"Îl iubește pe fratele său, o spune cu o intensitate pe care o cred, dar există și această frunte încruntată."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel