Gestul IMPRESIONANT făcut de Billie Eilish în timpul unui concert: Aştept ca oamenii să se simtă bine pentru a continua

Data publicării:
Billie Eilish, sursa foto Instagram
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Instagram

Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert pentru a se interesa de siguranţa fanilor.

Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert pentru a verifica dacă fanii se simt bine, în timp ce cânta vineri (18 februarie) la Madison Square Garden din New York, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent.

La începutul acestei luni, pe 5 februarie, interpreta hitului "Ocean Eyes" şi-a întrerupt concertul din cadrul turneului "Happier Than Ever" pe care îl susţinea la Atlanta după ce a observat că un fan avea probleme de respiraţie.

Eilish şi-a îndemnat atunci fanii să nu-l înghesuie pe tânăr şi s-a oferit să îi aducă un inhalator şi să aştepte ca acesta să se simtă mai bine înainte de a continua concertul.

Ulterior, vedeta a spus mulţimii: "Aştept ca oamenii să se simtă bine pentru a continua".

Eilish şi-a atras critici din partea rapperului Kanye West care, la fel ca mulţi alţii, a văzut în declaraţia lui Eilish o ironie la adresa rapperului Travis Scott şi a presupusei sale lipse de reacţie în momentul producerii tragediei de la Astroworld (Houston, Texas), care s-a soldat cu 10 morţi şi sute de răniţi.

West - care şi-a schimbat acum numele legal în Ye - ameninţase anterior, într-o postare pe Instagram, că îşi va anula viitorul concert de la festivalul Coachella Valley Music and Arts din aprilie 2022, unde figurează printre headlineri, până când Eilish îi va cere scuze intepretului hitului "Goosebumps".

Împreună cu West, Eilish şi Harry Styles vor fi capete de afiş la ediţia din acest an a celebrului festival de muzică din California.

Eilish a răspuns la solicitarea lui West în comentariile de la postarea acestuia de pe Instagram, între timp ştearsă, explicând că: "Literalmente, nu am spus niciodată nimic despre Travis. Am ajutat doar un fan".

Scott şi ceilalţi organizatori ai festivalului Astroworld sunt în prezent daţi în judecată pentru circa 2 miliarde de dolari în urma tragediei petrecute la începutul lunii noiembrie a anului trecut, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel