Gestul fetelor i-a scârbit pe bărbații de la FERMĂ: "Suntem chiar proști și nesimțiți! Mi-e scârbă”

Data actualizării: | Data publicării:
Ferma: Oraseni vd Sateni, foto instagram
Descriere foto: Ferma: Oraseni vd Sateni, foto instagram

Băieții au răbufnit când au aflat de gestul fetelor. Până unde au putut ajunge concurentele de la FERMĂ

Un gest al fetelor i-a nemulțumit și i-a scârbit pe bărbații din Ferma. A ieșit la iveală faptul că își spălau lenjeria intimă într-o oală din bucătărie. Dacă inițial oala a stat numai în baie, ulterior a ajuns în bucătărie și au gătit în ea. La aflarea acestui lucru, băieții au fost dezgustați și au ridicat această problemă de față cu Mihaela Rădulescu.

"Suntem chiar proști și nesimțiți! Mi-e scârbă! Tu iei oala din bucătărie să-ți speli chiloții?", a răbufnit Gabi Toader.

”Aflu eu de oala cu chiloți. Știi oana cu chiloți. Măi noi avem o oală în care ne spălăm chiloții. O oală de 10 litri, în care se folosește în bucătăriile profesionale pentru a găti tocăniță, ciobră, etc, dar s-ar putea ca într-o bună zi să avem tocăniță de chiloți, varză cu chiloți și așa mai departe”, a spus Toader, cel care a ridicat această problemă către Mihaela Rădulescu.

Situația nu s-a oprit aici. Băieții au luat atitudine în continuare și au spus că așa ceva nu au văzut de când este lumea. 

”Oala aia a fost la baie. Anda a luat-o și a pus-o acolo și am considerat-o ca fiind o oală de spălat haine”, a spus Elena, potritiv Protv. 

Nici Andrei Stoica nu s-a simțit prea bine când a auzit cele întâmplate.

”Băi mi se pare o nesimțire maximă încă de la început când s-a spălat. Voi sunteți și voi femei, spălați în oală  chiloți? Prostie la cotemaxime. Singura femeie de aici este Anna Lesko. La mama nu am văzut așa ceva, să fiarbă chiloții în oala de mâncare”, a spus Andrei.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel