Gestul făcut de Mihai Bendeac pentru mormântul lui Puiu Călinescu: „Crezul meu a pornit din inima unui artist care a copilărit, a crescut și s-a inspirat de la el”

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram

Mihai Bendeac a făcut o serie de dezvăluiri cu care și-a surprins fanii. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna discret în ceea ce privește viața persoanală. De data aceasta, actorul nu s-a mai putut abține și a fpcut o serie de dezvăluiri, pe rețelele de socializare. 

Gestul făcut de Mihai Bendeac pentru mormântul lui Puiu Călinescu

Mihai Bendeac le-a mărturisit fanilor că este sătul de știrile care apar periodic legate de mormântul lui Puiu Călinescu, astfel că s-a hotărât să facă public gestul lui. Mai exact, actorul susține că a luat legătura cu conducerea cimitirului Bellu pentru a face toate demmersurile în privința renovării mormântului lui Puiu Călinescu. Cu toate astea, Mihai Bendeac s-a trezit cu refuz din partea familiei lui Puiu Călinescu. În cadrul aceleiași postări, actorul a precizat că el își dorește să fie incinerat și cenușa să fie împrăștiată prin Bd. Unirii și Centrul Vechi.

„Nu am crezut vreodată că voi face public așa ceva dar… Viața e complexă și are multe aspecte… Faptul că donațiile mele către Fundația Metropolis (inclusiv cele din “Jurnalul unui burlac - Dragă Mihai”, noul volum care apare pe 29 Februarie) au fost și sunt atât de zgomotoase se datorează (sunt cauzate) de faptul că cei de la fundație și managera mea m-au convins în urmă cu vreo 3-4 ani că trebuie să promovăm aceste campanii în ideea de a pune presiune și pe alții dar și pentru că interesul comun era acela de a strânge o sumă cât mai mare. Și așa a fost. Și este în continuare. Numai că……Există un număr de lucruri, un număr de ajutoare/donații/sponsorizări, spuneți-le cum vreți, pe care le-am făcut de-a lungul anilor în mod absolut privat. Și vreau ca asta să rămână o constantă în existența mea. Nu aș fi vorbit despre acest subiect dacă nu ar fi acest ceva care literalmente mă SCOATE DIN MINȚI !!!!!

Periodic, de ani de zile, apar știri despre starea jalnică în care se găsește mormântul lui Puiu Călinescu de la cimitirul Bellu. Aflu această știre de ani și ani de zile. O dată la câteva luni, reapare ca și clickbait. Oameni buni!!!! Iertați-mă pentru indiscreție. JUR pe roșu că nu m-aș fi apucat să vorbesc despre ORICARE alte activități umanitare în afară de asta cu #spitalepublicedinbaniprivati dacă nu aș fi ajuns la capătul răbdării cu această ȘTIRE REPETITIVĂ de c***t! Prin intermediul unei doamne foarte drăguțe pe care se întâmplă să o cunosc (și care lucrează la Bellu), i-am transmis domnului Damian Anfile intenția de a renova din banii mei acest loc de veci, cu singura condiție de a nu se face public niciodată numele donatorului. Domnul Anfile mi-a transmis că am tot suportul dânsului dar că birocrația îl obligă la un document prin care eu, ca potențial donator, fac o cerere către Cimitirul Bellu pentru ca, ulterior, pe baza acestei hârtii, administrația cimitirului să înainteze “oferta” familiei răposatului.

„Eu doresc să fiu incinerat și cenușa să-mi fie împrăștiată prin Bd. Unirii și Centrul Vechi”

Menționez că eu doresc să fiu incinerat și cenușa să-mi fie împrăștiată prin Bd. Unirii și Centrul Vechi. Nu am nicio legătură cu ceea ce denumesc “locuri de depozitat oase”. Dar Cimitirul Bellu este patrimoniu. Muzeu. Nu oasele contează. Ci monumentele. Omagiul adus unor personalități. De aici și crezul meu, pornit din inima unui artist care a copilărit, a crescut și s-a inspirat (și) din Puiu Călinescu, că trebuie să pun umărul. Menționez, de asemenea, că nu aș fi avut nicio altă pretenție în afară de asta cu anonimitatea. Monumentul în sine, mormântul, design-ul ar fi fost la latitudinea familiei. Eram dispus să plătesc (normal) inclusiv sculptor, arhitect sau orice ar fi fost nevoie.Ce să vezi… După vreo două luni primesc răspuns. “Familia nu dorește renovarea mormântului.”Deci… Opriți-vă cu știrea asta. S-a rezolvat! Nu se poate.Îmi cer iertare încă o dată pentru indiscreție. Promit că nu se va mai repeta. Intențiile bune se fac în liniște și secretomanie. Dar nu și campania pentru construirea noului spital. Aici o să fiu obligat să vă f..t la mandolină. Că tre’ să-l facem!!! Bă, muriți dacă veți cumpăra o carte?! Să mor eu dacă nu m-am străduit să o scriu astfel încât să vă amuze, să vă intrige, să vă emoționeze… Dacă nu vrei să o citești, fă-o cadou. Da. Cerșesc de la tine”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel