Georgiana și Cristian, moment de dans sportiv care a impresionat la Românii au Talent: Aveți această calitate pe care mulți o pierd - Video

Data publicării:
Georgiana Barbu și Cristian Mihai, la Românii au Talent
Descriere foto: Georgiana Barbu și Cristian Mihai, la Românii au Talent

Georgiana Barbu și Cristian Mihai, din București, au oferit o mostră de dans sportiv, pe scena Românii au Talent.

Georgiana și Cristian fac dans de mici. Cristian face de la vârsta de 4 ani, iar Georgiana de la 8 ani, după cum le-au spus chiar ei juraților. Acest fapt s-a văzut și pe scena au Românii au Talent, ieșind în evidență măiestria lor și perfecționarea pe care au dobândit-o în timp. Acest fapt a fost apreciat și de jurați. Dragoș Bucur a punctat aspectele esențiale ale dansului lor, realizat pe melodia 'Begging'.

 

'Mă gândeam, uitându-mă la voi, ce aveți în plus față de alții. Momentul vostru este diferit față de altele pe care le-am văzut pe scenă. Mi-am dat seama că, în primul și în primul rând, este vorba despre dorința și plăcerea de a fi acolo pe scenă. Și mi-am mai dat seama de ceva, că foarte mulți artiști, în timp, își pierd această plăcere, dorință, pe care voi o aveți acum, din plin!', a zis Dragoș Bucur.

'Aceasta trece dincolo de scenă, de camere, de noi, se duce până la public! Ce spun sună așa ca un sfat bătrânesc, dar să nu pierdeți această calitate! Este minunat! Știți ce bine se simte? Știți ce bine se transmite?', a mai zis Dragoș Bucur.

Andra, Bobonete și Andi Moisescu le-au oferit 'Da', iar Dragoș Bucur a făcut o glumă, spunând, inițial, că au primit un 'Nu', revenind apoi, după câteva secunde, și oferindu-le al patrulea de 'Da'!

Video

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel