Georgiana Saizescu, dezvăluiri inedite despre comedia „Visul”. Cum a fost pe platoul de filmare „Am fost ca o familie”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Georgiana Saizescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum s-au desfășurat filmările pentru filmul „Visul”.

Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe, este o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire. VISUL urmărește un șir de întâmplări al căror protagonist este Alex, un actor din provincie (Vlad Logigan), cu visuri și aspirații diferite față de iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu), care este actriță.

Georgiana Saizescu, dezvăluiri inedite despre comedia „Visul”

Georgiana Saizescu a fost invitata Georgianei Ioniță-Toader, în emisiunea „Întâlnire cu arta”, acolo unde a vorbit despre cum s-au derulat filmările pentru comedia „Visul”, care a apărut în cinematografe pe 12 decembrie 2023. 

„Am chemat și actori cunoscuți, dar și oameni mai puțin cunoscuți, dar extrem de talentați. Unul dintre ei este Gabi Gheorghe, care a făcut și scenariul filmului. Gabi este actor la teatrul Alexandru Davila din Pitești și filmul „Visul” este o felie din viața din viața lui. Eu în film sunt Carmen, iubita lui Alex (Vlad Logigan). Nu am fost nici zâna cea bună, dar nici vrăjitoare. Carmen este un personaj care știe ce vrea de la viață și care are nevoie lângă ea de un bărbat puternic, cum vrem toate, de altfel, să avem bază , sprijin, iar în filmul nostru, Alex nu îi poate oferi toate astea iubitei lui, pentru că este o relație din adolescență, o relație care s-a consumat și, cumva, fiecare ar trebui să meargă pe drumul lui. ”, ne-a povestit Georgiana Saizescu. 

Cum a fost pe platoul de filmare

„Pe platoul de filmare, energia a fost foarte bună. Noi am fost ca o familie acolo. Fiecare punea câte o cărămidă în facerea filmului și important este că toată lumea a fost acolo, cu sufletul pe tavă. Am avut o coregrafă foarte bună, Corina Grămășteanu. Ea a venit în filmul acesta prin mine, dar a comunicat foarte bine cu Cătălin și asta este foarte important. A ieșit foarte bine. ”, a spus Georgiana Saizescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Urmărește emisiunea integrală mai jos: 

Cine este Georgina Saizescu

Georgiana Saizescu, născută pe 8 august 1983, la Pitești, este actriță de teatru și film, cântăreață și director de casting, absolventă a liceului “Dinu Lipatti” secția canto clasic. A absolvit UNATC "I.L. Caragiale" în 2006 la clasa prof dr. Doru Ana. Din 2008 are Master în "Moderator de emisiuni radio și Tv" - Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte. Între 2007 - 2012 a fost asistent universitar la aceeași facultate la clasa prof.dr.Virgil Ogasanu.  A jucat în lungmetrajele „Fără prelungiri” (2022, regia Ștefan Pătrașcu), „Scurtcircuit” (2017, regia Cătălin Saizescu), "Ecaterina Teodoroiu" (2011 regia Mihai Constantinescu). „Iubire elenă” (2010, regia Geo Saizescu), „Viața mea sexuală” (2010, regia Cornel George Popa), „Păcală se întoarce” (2006, regia Geo Saizescu).


A participat la emisiunile "Ploaia de stele" și "Bravo Bravissimo". A făcut parte din corpul de balet al emisiunilor TVR "Surprize-Surprize" și "Cartea TV-Record". A jucat în serialele tv "Narcisa salbatica" (Antena1), "Lecții de viață"(ProTv) și în piesa de teatru TV "Visul unei nopți de iarna" regia Silviu Jicman (TVR). A fost prezentatoare a emisiunii de divertisment "Buletinul de neștiri" (Antena 2).  Printre spectacolele de teatru din ale căror distribuție a făcut parte se numără: "Ziua în care nu s-a întâmplat nimic" regia Clara Flores și "O vizită neașteptată" regia Magda Catone, spectacole independente. A susținut workshop-uri de actorie, vorbire, public speaking și improvizație pentru copii. În 2004 a fost membră a trupei WYD project, devenind cunoscuți cu piesa "Aripi să pot zbura", piesă difuzată de radiouri și televiziuni.  A interpretat piese pentru coloanele sonore ale filmelor "Păcală se întoarce" și "Scurtcircuit". A participat la semifinala Eurovision România 2019 cu piesa "Tears".  A dat voce a multor personaje din desene animate și seriale dublate cum ar fi: "Coco", "Pocahontas", "Jucarii uitate", "Nut job 2", "Roary,bolidul de curse", "Un lup printre oi" și voce "Noapte buna copii" & "Cutiuța muzicală".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel