Georgiana Moroșanu, îngrijorată pentru Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor. Ce a transmis aceasta

Data publicării:
Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram

Soția lui Cătălin Moroșanu a declarat că este îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului său, după ce acesta s-a accidentat grav la un picior.

Cătălin Moroșanu și Georgiana Moroșeanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, de mai bine 19 ani. Cei doi se înțeleg de minune și se sfătuiesc în legătură cu orice. Soția lui Cătălin Moroșanu a declarat că a fost de acord ca soțul ei să participe la Survivor Romnia 2021.

“Ne-am consultat şi la finele anului trecut, când m-a anunţat că fusese selectat pentru a intra în competiţia de la ”Survivor”. Nu am stat prea mult pe gânduri nici eu, nici el. Am decis că poate merge. Are suficientă experienţă, după ce a trecut prin toate poveştile de viaţă pe care le-a împărtăşit nu doar cu mine, ci şi cu zeci de mii de români”, a spus Georgiana Moroșanu pentru playtech.

Recent, Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la un picior. Soția luptătorului K1 a declarat că este îngrijorată pentru Cătălin Moroșanu, însă știe că este puternic și va trece peste orice obstacol.

“Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, a adăugat Georgiana Moroșanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel