Georgiana Lobonț vrea să fie mamă pentru a treia oară. Soțul artistei își dorește gemeni sau tripleți

Data actualizării: | Data publicării:
Georgiana Lobonț și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Georgiana Lobonț și soțul ei, sursa foto Instagram

Georgiana Lobonț are gânduri mari pentru viitor. Artista își mai dorește un copil și speră să se întoarcă din vacanță cu o veste mare pentru fanii ei. 

Georgiana Lobonț este o femeie împlinită pe toate planurile. Se bucură de o carieră de succes, de o familie minunată, iar acum s-a mutat și în casă nouă. Artista și soțul ei visează să își mărească familia cu încă un copil sau doi. Georgiana susține că pe timp de pandemie are foarte mult timp liber, așa că ar reuși să aibă grijă și de trei copii. 


„Poate din vacanță venim și cu bebe numărul trei că pandemia asta tot va continua și am putea să îi îngrijim pe toți. Eu tot îi propun soțului meu să mai facem un bebe, el vrea să-l facem într-un loc mai deosebit, ambii fiind concepuți în România. Nu știu ce aș vrea să fie, orice, sănătos să fie”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars.


Cei doi își doresc să meargă în vacanță în Aruba, dar fără copii. Chiar dacă Georgiana își dorește doar un copil, soțul ei este mai optimist, acesta spune că ar fi frumos dacă ar fi gemeni sau tripleți, deoarece își dorește să aibă o familie cât mai numeroasă. 


„Să fie gemeni, tripleți, nu contează. Teoretic ar fi ok dacă l-am concepe acum”, a adăugat soțul artistei la ”Star Matinal”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel