Georgiana Lobonț, copilărie fără posibilități: „Ei dormeau în bucătărie, iar noi, trei surori, într-un pat”

Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Georgiana Lobonț a făcut o serie de dezvăluiri emoționante, din perioada copilăriei sale.

Într-un interviu acordat emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”, la Prima TV, Georgiana Lobonț a făcut o serie de mărturisiri în premieră. Artista a spus cât de mult își iubește părinții, ce înseamnă ei pentru ea, dar a și povestit lucruri din copilăria ei despre care nu a mai vorbit public niciodată. 


”Au pornit săraci, chiar săraci, din familii modeste dar cu o educație foarte frumoasă. Eu îi am pe ei și pe socrii mei ca model. Tot timpul au pus familia pe primul loc. Părinții mei au muncit zi și noapte. Mama mea, cum e croitoreasă, ai mei au atelier de croitorie. Și aveam, când eram mai mică, o căsuță pe care tot ei au construit-o. A durat 7 ani să o construiască. Au muncit atât de mult și toți bănuții au intrat acolo. Bunicul meu, tata tatălui meu, era zidar și nu a trebuit să plătească o firmă pentru construcție. El a venit cu frații lui. Foarte greu. În primele două camere și-au făcut atelierul. Ei dormeau în bucătărie, iar noi, trei surori, dormeam într-un pat. Maică-mea lucra zi și noapte. Mergea și la Suceava să aducă produse și le vindea.”, a spus Georgiana Lobonț, în cadrul emisiunii.

VEZI și: Georgiana Lobonț a anunțat nașii celui de-al treilea copil. Cine sunt aceștia: „Atât de curați sufletește”

„Mama și-a dat tot sufletul pentru noi”

Munca le-a fost răsplătită în final, mărturisește Georgiana Lobonț, care spune că familia sa se bucură în prezent de confortul pe care-l merită. Vedeta își apreciază enorm părinții, care munceau în fiecare zi până noaptea, pentru a le asigura copiilor toate necesare pentru un trai cât mai decent. 

„Mama și-a dat tot sufletul pentru noi. Muncea de dimineața până seara. Știu că într-o noapte, pe la 1, a rămas blocată cu coloana și a dus-o tata de urgență la spital. Lucra foarte mult, ca sa aibă bănuții necesari să ne poată crește, sa ne cumpărăm de mâncare, hăinuțe și să ne poată crește. Tot timpul eram îngrijite, avea mami grijă de noi. Îi apreciez enorm. Au reușit după atâția ani de muncă! Ei au reușit. Acum au și acea căsuță. Nu mai e acolo atelierul. Au mai făcut încă o casă mare, cu etaj. La parter e atelierul iar sus ne-au făcut câte o cameră fiecăreia dintre noi. Pe părinții mei îi am ca model și le mulțumesc că sunt alături de mine și acum!”, a mai spus Georgiana.  

Citește și: Georgiana Lobonț, test de sarcină între boscheți: „Am tras mașina pe dreapta și am zis: No, hai ieși să vezi ce se întâmplă”

Artista, însărcinată pentru a treia oară

Georgiana Lobonț se bucură din plin în prezent de toate satisfacțiile pe care i le aduce viața profesională, dar și cea personală. Vedeta este în culmea fericirii, întrucât, recent și-a anunțat întreaga comunitate de faptul că va deveni mămică pentru a treia oară. Nu doar fanii au fost uimiți, ci și solista în sine, care nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple atât de curând.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primii, primii care aflați când sunt însărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.”, a spus Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 19 iul 2023, 15:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience