Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, va fi mămică. Frumoasa jurnalistă așteaptă o fetiță: „Este o mare provocare”

Data actualizării: | Data publicării:

Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, va fi mămică de fetiță. 

Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Frumoasa jurnalistă este însărcinată în șapte luni și va avea o fetiță. 

Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, va fi mămică de fetiță

Georgiana Ioniță Toader așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița în brațe, dar cu toate astea, recunoaște că are mari emoții și va fi o adevărată provocare pentru ea. Chiar dacă mai are două luni până va naște, viitoarea mămică se focusează în continuare pe muncă, care îi și aduce informații benefice pentru perioada care o așteaptă. 

„Eu am fost întotdeauna pasionată de zona aceasta de parenting, de zona de sănătate. Fiind și jurnalist pe sănătate o lungă perioadă de timp, am avut ocazia să mă intersectez cu profesioniști din domeniu, cu mămici la tot pasul, dar mi-a plăcut mereu să caut în zona aceasta de creștere a copiilor, chiar înainte să fiu însărcinată. Astfel, pot spune că m-am pus la curent cu unele lucruri, însă spaima este reală și cred că orice mămică, oricât de mult s-ar documenta, tot are foarte multe întrebări, are foarte multe frici. 

Din fericire, pentru mine, perioada aceasta de sarcină a fost o oportunitate să descopăr și să învăt și eu, la rândul meu, prin intermediul unor interviuri și întâlniri cu specialiști pe care i-am adus în cadrul emisiunilor pe care le avem la Spectacola, DC NEWS, DC MEDICAL, dar și în interviuri scrise, apeluri telefonice, care mi-au permis să pun întrebări sau curiozități pe care le aveam și eu, la rândul meu, și în felul acesta pot spune că am împușcat doi iepuri. Pe de altă parte, cred că este o motivație în plus să îți faci meseria cât mai bine, atunci când știi că aduci pe lume încă un om, astfel încât să te simți mândru de tine, în primul rând ca persoană și de ce nu, mai târziu să îi poți fi un exemplu. Învăț să îmi fac și treaba bine, la fel de bine sau poate mai bine”, a spus Georgiana Ioniță Toader, în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, de la părintisipitici.ro.

 

Georgiana Ioniță- Toader: „Sunt norocoși cei care au parte de ajutorul bunicilor, rudelor”

„Este o responsabilitate foarte mare și din punct de vedere profesional să îți faci treaba, în continuare, la fel de bine, atât din postura de gravidă și mai departe din postura de mămică și, în același timp, sa fii un părinte bun și, respectiv, să ai grijă de tine și de bebelușul tău din burtă, pe perioada sarcinii. Cred că este o mare provocare aici și cred că toți părinții din România se confruntă cu asta, indiferent de domeniul în care activează, pentru că nu toată lumea beneficiază de ajutor de la diverse rude, poate părintele celălalt nu este disponibil pentru că lucrează și atunci, împărțeala este dificilă. Deocamdată, la mine nu a fost încă cazul, au fost unele evenimente la care nu am reușit să particip. Sunt norocoși cei care au parte de ajutorul bunicilor, rudelor. Sper să muncesc cât de mult pot. Ulterior, nu știu ce provocări o să-mi aducă viața de mamă, cum o să mă descurc. La mine, situația va fi puțin mai delicată, pentru că eu nu mai am părinți și nici măcar bunici. Astfel, cred că va fi ca o provocare să le îmbin pe ambele.”, a mai spus viitoarea mămică. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel