Georgia Ninu, dorință pentru Moș Crăciun: „Îmi este tare dor de ei”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Georgia Ninu, arhiva personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Georgia Ninu, arhiva personală

Georgia Ninu, prezentatoarea rubricii Meteo, de la Prima Tv, vorbește, pentru Spectacola, despre emoția cu care întâmpină Crăciunul. 


SPECTACOLA:  Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

GEORGIA NINU: Sărbătorile în copilărie au fost, mereu, alături de mama și de bunicii mei. Mi-l amintesc pe bunicul cum împacheta sarmalele și o ajuta pe bunica să facă preparatele tradiționale de Crăciun. Bunicul meu făcea cele mai bune sarmale și cea mai bună mămăligă. Era moldovean, din Bacău. 

SPECTACOLA:  O amintire care a rămas întipărită în suflet?

GEORGIA NINU: Cadoul meu de Crăciun, un microfon de jucărie. Am fost atât de încântată de el și-mi amintesc că luam tuturor din casă interviu. 

SPECTACOLA:  Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

GEORGIA NINU: Mai cred. Și este un sentiment atât de placut. Și mă bucur mult de cadouri. Nu-mi place să le primesc înainte, țin foarte mult ca dimineața să mă uit sub brad și să văd ce am primit de la Moș. I-aș cere să-mi aducă bunicii înapoi. Îmi este tare dor de ei. 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

GEORGIA NINU: Primul Crăciun alături de băiețelul meu. A fost un sentiment de nedescris.  

SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

GEORGIA NINU: Mama se ocupă acum să pregătească masa de Crăciun. Anul acesta lucrez de Crăciun, dar, bineînțeles că voi avea timp să merg la ea. Nu am planificat nimic deocamdată. Cel mai probabil că voi rămâne aproape de casă.

SPECTACOLA: Ce nu ai vrea să lipsească de pe masa de Crăciun anul acesta?

GEORGIA NINU: Șoriciul, pentru că este preferatul meu, caltaboșul, sarmalele, mămăliga și cozonacul. 

SPECTACOLA:  Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?

GEORGIA NINU: Îmi petrec sărbătorile cu familia. Acesta este scenariul ideal pentru mine. Dar nu m-aș supăra dacă m-ar invita la masă Colleen Hoover, una dintre autoarele mele preferate 

SPECTACOLA:  Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?

GEORGIA NINU: 2022 a fost pentru mine un an cu bune și cu mai putin bune. Mă mândresc cu job-ul meu, iubesc să lucrez în televiziune. Mă mândresc cu familia mea, cu copilul meu bun. Dacă am un regret, ar fi acela că, uneori, nu știu să lupt mai mult pentru ce-mi doresc, pun dorințele altora mai presus de ale mele. Și regret o ocazie pe care am ratat-o pentru că nu am fost hotărâtă. 

SPECTACOLA:  Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an? 

GEORGIA NINU: Nu am așteptări de la anul 2023, am așteptări de la mine. Mi-ar plăcea să nu mai fiu naivă, să văd oamenii exact așa cum sunt. Și să reușesc tot ce mi-am propus. Atât în carieră, cât și în viața personală. 

SPECTACOLA:  Un mesaj pentru cititorii Spectacola: 

GEORGIA NINU: Cititorilor Spectacola le urez un 2023  exact așa cum și-l doresc. La mulți ani!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel