George Simion și Ilinca s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Data actualizării: | Data publicării:

George Simion și Ilinca au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Mâine, cei doi tineri însurăței își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. 

Update: 

George Simion a postat pe rețelele de socializare filmarea de la cununia civilă:

„Mâine spunem da în fața lui Dumnezeu
Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a scris acesta pe rețelele de socializare, în dreptul clipului video. 

 

Știrea inițială:

George Simion și Ilinca Munteanu s-au cununat civil astăzi, la primăria din Măciuca, judeţul Vâlcea. Înainte de a intra la Starea Civilă, George Simion a declarat că mâine este ziua cea mare și că azi au „semnat niște acte, în fața unui stat care și-a bătut joc de prea mulți români”. 


„Mâine e ziua cea mare, să spunem Da în fața lui Dumnezeu, astăzi semnăm niște acte, în fața unui stat care și-a bătut joc de prea mulți români”, a declarat George Simion la intrarea în primărie. 

 

42 de nași și peste 10.000 de invitați 

George Simion se însoară sâmbătă, 27 august 2022, în comuna Măciuca, județul Vâlcea.

Accesul celor 11.000 de invitați la nunta lui George Simion se va face ca la festival, pe bază de brățară. ”Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook. Și dacă credeați că totul se oprește aici, aflați că George și Ilinca vor avea 42 de nași, potrivit DC News.

 

 

Harta nunții lui George Simion. Unde are loc evenimentul și câte locuri de parcare sunt

 


Au fost publicate primele hărți ale evenimentului de sâmbătă, atunci când George Simion se însoară cu Ilinca Munteanu. 

Evenimentul va avea loc în comuna Măciuca, satul Oveselu, județul Vâlcea, unde peste 10.000 de invitați sunt așteptați să participe.

Pe lângă mâncarea care va fi din belșug, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere meșteșugărești, să facă echitație și să zboare cu un balon cu aer cald. De asemenea, va exista și un loc special amenajat pentru copii.

După cum a afirmat George Simion, darul la nuntă este opțional, iar cei care vor alege să contribuie financiar, banii strânși vor merge pentru construcția unui spital mobil. Peste 2.000 de locuri de parcare vor fi puse la dispoziția invitaților care vor veni din toată țara, potrivit DC News. 

Vezi pe DC News hărțile evenimentului.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel